Päivitetty 14.02.2015

Kodin saanut koira: SASHA D


unnamed (4)SASHA D

* Arvioitu syntymäaika 1/2014

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

8.1.2015
Romaniassa monen kodittoman koiran kohtalona on tulla auton vahingoittamaksi tai tappamaksi. Sasha ei ole tästä poikkeus. Sen ollessa vielä pentu, se joutui auton töytäisemäksi ja sen vasen takajalka vahingoittui. Paikallinen eläinsuojelija, luottoyhteistyökumppanimme Asociata A Doua Sansan Carmen Mandescu, toimitti pennun eläinlääkäriin, jossa todettiin, ettei jalalle tarvitse tehdä mitään. Ajan myötä jalka parantuikin niin, että ainoana muistona onnettomuudesta on jalassa oleva karvaton kohta. Sasha ei onnu, eikä se arista jalkaansa millään tavalla.

Sasha on luonteeltaan ystävällinen, rauhallinen ja pehmeä. Se tulee erinomaisesti toimeen toisten koirien kanssa. Alussa tyttöä saattavat uudet ihmiset hiukan jännittää, mutta alkujännityksen lauettua se on hyvin ihmisrakas. “Kaiken kaikkien hyvin iloinen koira”, sanoo Sashan hyvin tunteva romanialainen eläinsuojelija. Sashalla ei ole kovaa haukkumistaipumusta, mutta saattaa toki joskus äännähdyksenkin päästää.

Sasha on noin 40 – 45 – senttiä korkea ja painaa noin 14 kiloa.

11.1.15
Sasha on tänään varattu omaan kotiinsa Suomeen.

13.2.2015
Perjantai ja 13. ei aina olekaan epäonnenpäivä. Tänään Sasha saapui omaan loppuelämän kotiin. Onnea Sasha ja perhe.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sasha saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sasha on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkittuja yhteydenottoja odottaa Maarit Auranen.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.