Päivitetty 18.08.2018

Kodin saanut koira: MELISE (Westie Ladyn pennut)


Syntymäaika: 03/2018
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carpe)
Ei steriloitu

 

 

Melisestä ei oteta lisää kyselyitä vastaan tällä hetkellä!

 

Perustiedot ja taustat
Carpe on Kulkureiden ja romanialaisen eläinsuojelijan Carmen Mandescun yhteinen projekti. Carpen tarha nousee Mitrenin kylään, jossa se tulee tarjoamaan turvapaikan noin 150:lle koiralle. Sen lisäksi, että Carpessa ollaan tähdätty siihen, että koirat saavat parhaan mahdollisen hoidon ja elinolosuhteet, niin projektiin kuuluu myös kiinteästi ennaltaehkäisevä eläinsuojelu työ valistuksen ja sterilointien parissa. Istuttamalla näitä tärkeitä eläinsuojelutyön periaatteita myös Mitreniin ja lähialueille voimme ehkäistä monia surullisia kohtaloita, muun muassa vähentää kadulle syntyvien kodittomien pentujen määrää. Tie on pitkä ja tarhan rakennus vielä osiltaan kesken. Tarhalla kuitenkin asustaa jo koiria ja yhtä häkkiä täydentää 6 sisaruksen pentue.

Westie Ladyn pennut ovat vahinkopentue, jotka tuotiin äitinsä Westie Ladyn kanssa tarhalle noin kuukausi sitten. Kaikki pennut ovat suhteellisen energisiä ja todella leikkisiä tyyppejä. Vielä kovin nuoren ikänsä takia pennuista ei vielä kauhean kattavaa luonnekuvausta ole mahdollista saada, sillä jokainen niistä on vielä sellainen kuin pienen pennun kuuluukin olla. Pennut tulevat hienosti toimeen toistensa kanssa ja vaikuttavatki todella sosiaalisilta kavereilta. Kaikilla pennuilla on normaalia lyhyempi häntä. Pituus vaihtelee puolipitkästä ihan hännäntöpöön asti. Tämän arvellaan olevan synnynnäistä.

Melise on luonteeltaan hyvinkin normaali vilkas ja iloinen pentu. Siskonsa Meylan tapaan tykkää kovasti olla menossa ja puuhastelussa mukana. Melise tykkää kovasti läheisyydestä ja rauhoittuukin syliin. Melise lähestyi kaikki todella reippaasti, eikä ujostellut edes aktiiveitamme.

Melise oli kesäkuun alussa noin 25-30cm korkea ja painoi noin 3kg. Pentujen äiti on noin 40cm korkea, mutta pennuista oletetaan kasvavan hieman äitiään isompia eli noin keskikokoisia karvakuonoja.

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

18.08.2018
Melise saapui Suomeen 11.08 ja tapasi ensimmäistä kertaa oman perheensä <3

29.06.2018
Suloinen Melise ollaan varattu omaan kotiinsa ensimmäisenä pentueesta. Onnea Melise ja tuleva omistaja <3

06.06.2018
Melise aloitti kodin etsinnän Kulkureiden adoptio-ohjelmassa.

———————————————————————————-

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Melise saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Melise on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Nora Anttila

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.