Päivitetty 01.04.2018

Kodin saanut koira: MINI-JOY


Syntymäaika: 10/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
ei steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

05.03.2018
Pikkuisen Mini-Joyn elämän alku ei ole ollut helppo. Se on löydetty keskeltä autotietä. Neidin emo oli jäänyt auton alle ja Mini-Joy oli jäänyt kuolleen emonsa vierelle, josta se poimittiin turvaan. Tällä hetkellä Mini-Joy odottaa omaa kotiaan Onevetin koirahoitolassa, joka on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyö tahoista.

Mini-Joy on erityisen suloinen ja iloinen pikkuneiti, jonka häntää heiluu aivan koko ajan ja aivan kaikelle. Se tuntuu olevan innoissaan oikeastaan aivan kaikesta ja innostuessa se pitää iloista vikinää. Mini-Joylla tuntuisi olevan kauheasti kerrottavaa ja tutkittavaa. Mini-Joy ei hauku juurikaan tarhalla, vaan se vikisee ilosta. Neiti tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa ja se lähinnä vain pyörii innoissaan kaikkien jaloissa. Mini-Joy on hieman hassu pikkuneiti, joka on todella hellyyttävä. Pikkuinen on tarhalla kiltti kaikille ja se innostuu melkeimpä kaikesta.

Mini-Joy on nimensä mukaisesti todella pikkuinen, sillä on arvion mukaan painoa noin 4 kg ja säkäkorkeutta 25 cm.

26.03.2018
Pikkuinen Joy on varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea Joylle ja sen tulevalle perheelle <3

30.03.2018
Mini-Joy lensi omaan kotiinsa 29.3.

___________________________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Mini-Joy tulee Suomeen niin nuorena, että sitä ei steriloida ennen kotiutumista tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu kodin niin halutessa steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (yhteyshenkilöön) ennen sterilointia.

Mini-Joy  saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Mini-Joy on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Mini-Joyn yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.