Päivitetty 02.01.2015

Kodin saanut koira: MISA


Misa6MISA

* n. 3 -vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

4.7.2014

Kaunis Misa on pelastettu Mihailestin kunnalliselta tappotarhalta helmikuussa 2014. Eläinsuojelija Roxana Deissiman ystävä Carmen oli pelastanut Misan ja Foxin melkein varmalta kuolemalta. Misa asustaakin nyt pelastajansa Carmenin yksityisellä tarhalla ja jakaa häkkinsä neljän muun koiran kanssa.

Se miten Misa oli kunnalliselle tarhalle joutunut tai mitä sen elämään on kuulunut ennen sitä, emme tiedä. Sen kuitenkin tiedämme että Misa on mitä ystävällisin tyttö, joka tulee hienosti toimeen niin ihmisten kuin muiden koirien kanssa, sukupuoleen katsomatta. Misa on leikkisä ja aktiivinen neiti niinkuin tässä iässä olevan koiran kuuluukin olla. Ei myöskään vaikuta että Misalla olisi jäänyt mitään traumoja ihmisistä, sillä se on sosiaalinen ja avoin myös uusien ihmisten kanssa. Reippaan luonteensa puolesta Misaa voidaan harkita myös lapsiperheeseen. Kissoja Misa ei ole tavannut, joten niiden kanssa toimeentulemisesta ei ole tietoa.

Asumismuodoksi Misa kelpuuttaa niin kerros-, rivi- kuin omakotitalonkin. Se ei ole tarhalla äänekkäimmästä päästä mutta saattaa välillä haukahdella leikin tiimellyksessä. Tulevassa kodissa voisi olla myös koirakaveri Misaa odottamassa. Koirakaverista Misa saisi tukea jännittävissä tilanteissa sekä leikkikaverin.

Tulevan kodin tulee sitoutua Misaan sen loppuelämän ajaksi. Tulevalla kodilla tulee myös olla aikaa ja intoa kouluttaa Misasta kunnon koirakansalainen, hihnakävelystä sisäsiisteyteen.

Misaa kohtasi jo kerran onni kun hänet saatiin pelastettua tappotarhalta. Nyt enää puuttuu se viimeinen onnenpotku – oma koti.

Misa on 37cm korkea ja painaa tällä hetkellä n. 12-14kg. Misa onkin hiukan tuhdissa kunnossa ja ihannepaino tälle neidille olisi n. 10g.

2.1.2015

Misa matkustaa piakkoin omaan kotiinsa Ruotsiin.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.