Päivitetty 11.07.2017

Kodin saanut koira: MISHA GIRL


Syntymäaika: 9/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
steriloitu

 

4.6.2017 
Romaniassa on valtava määrä kodittomia koiria. Suurin osa niistä on ihmisten hylkäämiä. Se kun on valitettavan tavallinen tapa päästä eroon lemmikistä. Toukokuun alussa löytyi tällainen ihana karvakasa marketin eteen hylättynä. Pitkien karvojen alta tuijotti löytäjiä kaksi terhakkaa nappisilmää. Karvakasa sai nimekseen Misha Girl.

Misha Girl vietiin kadulta turvaan OneVetin tarhalle. Nappisilmä pääsi heti alkuun parturoitavaksi. Pitkien karvojen alta paljastui mitä suloisin pikkukoira, vaikka suloinen Misha oli kieltämättä takkuineen päivineenkin.

Misha Girl on todella aktiivinen ja touhukas pentu. Se ei ujostele ollenkaan. Se on ystävällinen neitokainen, joka tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Kissankin kanssa mahdutaan hyvin vaikka samalle pöydälle (kts. kuvat). Ihmisten rapsutuksia tyttö suorastaan rakastaa.

Misha Girl jää pienikokoiseksi. Tällä hetkellä se painaa noin 5 kg, on korkeudeltaan noin 25 cm ja pituudeltaan noin 40 cm.

17.6.2017
Suloiselle Misha Girlille on tänään lisätty video.

1.7.2017
Pikkuinen Misha Girl matkustaa 10.7. Suomeen kotihoitoon jatkamaan sieltä käsin kodinetsintää.

7.7.2017 
Misha Girl varattiin tänään omaan kotiin.

11.7.2017 
Pikkuruinen Misha Girl karisti tänään Romanian pölyt tassuistaan ja saapui kotiin. Onnea Misha ja perhe!

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Misha Girl saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Misha Girl on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Misha Girlin yhteyshenkilö on Paula Tähtinen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.