Päivitetty 12.10.2016

Kodin saanut koira: MORPHEUS


Syntymäaika: 2007-2008
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
kastroitu

 

 

22.7.2015
Jo kunnioitettavaan 7 vuoden ikään ehtinyt Morpheus- herra odottaa omaa kotiaan Asociatia Suflete Dragin ylläpitämällä Jilavan tarhalla.

Morpheus on kovin tavallisen näköinen koira, joka ei juuri ulkonäöllään herätä suuria tunteita. Luonne sen sijaan tällä herralla on täyttä kultaa. Morpheus on kovin tasapainoisen oloinen koira, joka rakastaa ihmisen huomiota. Morpheus tulee myös hienosti toimeen sekä narttujen että toisten urosten kanssa. Siltikään ihan saman ikäisen uroksen kaveriksi Morpheus ei välttämättä sovi. Itse näkisin Morpheuksen elävän joko narttukoiran kaverina tai omistajansa ainoana lemmikkinä, jolloin Morpheus saisi omistajansa jakamattoman huomion.

Morpheus ei juurikaan hauku tarhalla, joten asumismuodoksi Morpheus kelpuuttaa niin kerros-, rivi- kuin omakotitalonkin.

Tulevan kodin tulee muistaa pitää huolta ikääntyvän koiran kunnosta ja oikeanlaisesta liikunnasta. Morpheus painaa tällä hetkellä n. 20kg ja sekin on hieman liikaa. Korkeutta tältä herralta löytyy n.45-50cm. Morpheuksen tunnusmerkkinä on hänen erikoiset korvansa, joista on aikoinaan leikattu palat päistä pois.

25.9.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat komean Morpheuksen syyskuun Romanian reissullansa. Morpheus on siirretty Asociatia Suflete Dragin uudelle Sintestin tarhalle, jossa Morpheus asuttaa häkkiä monen muun koiran kanssa. Samassa häkissä asuvaa nuorempaa urosta Morpheus hoivasi, pesi korvat ja näytti muutenkin pitävän huolta nuoremmasta häkkikaveristaan. Ihmisten kanssa Morpheus on edelleen avoin ja iloinen, rapsutuksista tämä herra ei tunnu saavan tarpeekseen vaan tassua antamalla vaaditaan lisää. Nyt olisikin jo korkea aika Morpheuksen päästä kokeilemaan miltä se oma sohva, koti, mahdolliset koirakaverit ja ennen kaikkea oma ihminen tuntuu.

Morpheukselle lisätty uusia kuvia!

4.2.2016
Kulkurien aktiivit tapasivat Herrasmies Morpheuksen tammikuisella Romanian reissullansa. Morpheusta kuvaillaan hyvin tasapainoiseksi, avoimeksi ja upeaksi koiraksi. Ihmisen seura on tälle koiralle parasta ikinä kuin myös namupalat. Morpheuksesta huomaakin että nameja on piisannut sillä painoa on tälle miehelle kertynyt jo vähän liikaakin. Tulevan kodin onkin hyvä huomioida tämä ja valmistautua pieneen dieettiin omassa kodissa.

Morpheus on jo kypsään ikään ehtinyt koira, jolla on varmasti paljon annettavaa tulevalle perheelleen. Morpheuksen olisikin jo korkea aika päästä nauttimaan oman kodin lämmöstä.

Videota Morpheuksesta pääset katsomaan tästä.

12.6.2015
Kulkurien aktiivit tapasivat pulskan vanha herra Morpheuksen toukokuun reissullansa. Ei voi sanoa etteikö tarhaelämä näy koirassa, Morpheuksessa se näkyy kiloina. Kiloina, joita on aivan liikaa. Ihmisille ja muille koirille Morpheus on edelleen aivan älyttömän sosiaalinen ja ystävällinen. Vauhti on ehkä hirman hidastunut sitten viime näkemän mutta onko se ihmekään kun painoa on päässyt kertymään enemmän kuin olisi sallittua.

Morpheus etsii siis tositarkoituksella omaa fat campiaan. Kotia, jossa ymmärretään mitä liikakilot varsinkin jo vanhemmalle koiralle saattavat aiheuttaa. Sopivalla liikunnalla ja ruokavaliolla Morpheuksella on varmasti vielä monia hyviä vuosia edessäpäin. Ja missä muualla ne olisi mukavampi viettää kun oman perheen parissa poissa tarhalta.

Morpheukselle lisätty uusia kuvia ja video.

9.10.2016
Ihana poika sai kodin, Morpheuksen tuleva kotimaa on Ranska.

—————————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Morpheus saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Morpheus on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö Stina Nurmikoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.