Kodin saanut koira: BECKY

Syntymäaika: 1/2013
Sukupuoli: narttu
steriloidaan
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Kokoarvio:

 

27.5.2016
Sintesti on pieni kylä Romaniassa, jossa pitää tarhaa eläinsuojelija Alina Murgu.  Asociatia Suflete Dragi yhdistys on toinen Kulkurien pääyhteistyökumppaneista ja tällä tarhalla kotiaan odottaa siro äitikoira Becky. Beckyn matka tarhalle alkoi, kun eräs hyväsydäminen ohikulkija oli huomannut Beckyn ja sen pennut.

Becky oli ottanut turvapaikakseen autioituneen talon, jonne myös oli synnyttänyt 5 pentua. Bombur, Brandy, Brena, Balin ja Bifur ovat Beckyn pentuja (Team Black) ja etsivät äitinsä lailla Kulkureiden sivuilla kotiaan.

Äitikoirat ovat hyvällä hermoilla useimmiten varustettu, niin on Beckykin. Rauhallinen viiden villikkopennun joukossa ja maltillinen odottamaan omaa vuoroaan herkkujen jaossa. Se on myös kiltti ja ystävällinen, antaa vieraiden ihmisten käsitellä pentujaan ja myös itseään. Beckystä huokui viisaus ja kun sen kauniisiin silmiin katsoi, tulvi niistä rakkautta, joka odottaa vain, että pääsisi sen kanssasi jakamaan.

Becky on noin 50 cm korkea ja painoa noin 17-20 kg.

25.7.2016
Becky on kaunis koira ja erittäin rauhallinen, vieraat ihmiset se tulee nätisti tervehtimään . Se ei turhista hermostu, jos hermostuu mistään, sillä vaikka Beckyn eteen tuli pieni koira haukkumaan, kääntää Becky vain pään pois. Aktiivimme, jotka olivat Romaniassa, epäilivät Beckyn pentuna sairastaneen penikkataudin, mikä näkyi hampaiden kunnosta, mutta kun emme tiedä näiden koirien historiaa, niin varmuutta tästä ei ole. Mikäli näin on, on Becky taistelija ja voittaja. Uusia kuvia ja video lisätty.

14.10.2016
Becky (Bliss) on saanut kodin Ranskasta.

 

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Becky saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Becky on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Stina Nurmikoski

 

 

 

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: