Päivitetty 06.05.2016

Kodin saanut koira: MORTTI


Mortti

MORTTI

* arvioitu synt. aika 07/14 (7-9 kk)

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

18.3.2015
Mortti on varattu omaan kotiin Suomeen.

23.4.2015
Mortti saapui omaan kotiin 21.4.2015.

6.5. 2016
Vuosi sitten kotiinsa saapunut Mortti laittoi meille tovi sitten ihania kuulumisia:

“Pitipä tässä kiittää kautta kaikkien tassujeni miten onnellinen olen,kun järjestit minut ikiomaan kotiin! Tasan vuosi sitten kovasti jänskätti tulla eriskummalliseen perheeseen, jossa peilikuvani tuli minua kentälle vastaan,sanoivat sen olevan Minni koira,vanha rouva . Minusta on vuoden aikana kuoriutunut varsin vilkas ja rakastettava yksi vuotias miehenalku, olen saanut lempinimeksi “istuva Kiinalainen betoniporsas” kas kun välillä jos ei huvita kävellä jään istumaan ja minut voi kantaa jos haluaa, rakastan olla maalla vapaana, jahdata oravia ja lintuja, tottelen kuitenkin aina enkä koskaan poistu näköpiiristä..ainakaan tahallaan, en oikein haukkuakaan osaa tai osaan mutta ei ainakaan ilman syytä huvita haukkua, mutta kova poika olen laulamaan, palovaroitin tai nokkahuilu, aaria on taattu! 

Olen niin kiintynyt vanha rouva Minniin vaikka se välillä irvistelee kun korvasta vähän leikitän sitä, että aina kun se lähtee Mammansa kanssa reissuun tulee niin kova ikävä,että saatan tuntitolkulla itkeä ikävää ja nojata oveen,niin että pienet karvaiset posket kastuvat kyynelistä, tämä raastaa kovasti kaikkien sydäntä kuulemma,  että voisitteko lähettää mulle leikkikaverin, jonku pienen ja hauskan? 
Vaikka aina vähän neidiksi minua mollataan on minussa raavasta miestä, voimaa on näissä piirongin jaloissa vaikken varsin akrobaatti olekkaan, röyhtäilen ja piereskelen niinkuin tosimies, ruokahaluni on vakio “aina sitä jotain vois maistaa” välillä herkuttelen ulkona pikkukivillä ja kunnon tupsulla ruohoa.
Olen kyllä niin onnellinen koira, petini tuuletetaan päivittäin, tassut,hampaat ja karvat harjataan joka ilta, ruoka saapuu eteeni joka ilta klo:18.20 ja nukkumaan menen ja haen muut mukaan klo:22.15, rakastan rutiineja! olen pyörittänyt karvaisen häntäni ympärille kahden sukupolven ihmiset, joiden elämäntarkoitus ilmeisesti on olla valtias Mortin ja vanharouva Minnin palvelijoita sekä uskollista henkilökuntaa. Että ihan kerjäläisestä kuninkaaksi vuodessa!
Laitan liitteeksi kuvan My First Year in Finland
Ikuisella kiitollisuudella Salla sinulle ja Lavinialle, Carmenille sekä muille auttajilleni toivoo: Mortti ( Rom.nimi Vertti) sekä palvelijat. ” 

 

Varausta hoiti Salla.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.