Päivitetty 14.12.2014

Kodin saanut koira: MR.DONALD


Donald4MR.DONALD

* noin 5-vuotias

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

30.9.2014
Mr. Donald on ihastuttava koiraherra eläinsuojelija Deissima Roxanan tarhalta. Donald asui ennen kadulla, jossa ihmiset kohtelivat sitä huonosti ja se oli jatkuvasti vaarassa joutua kunnalliselle tappotarhalle. Donald pelastettiin Deissima Roxanan tarhalle, jossa se on nyt asunut kaksi vuotta odottaen ikioman kodin löytymistä. Olisiko sinulla tarjota Donaldille rakastava loppu elämän koti?

Donald on kooltaan noin 45 cm korkea ja painaa noin 15 kg. Luonteeltaan Donald erittäin sosiaalinen, ystävällinen ja kiltti. Kulkurien aktiivit tapasivat Donaldin heinäkuussa 2014 vieraillessaan tarhalla ja Donald tuli iloisesti tutustumaan sille entuudestaan vieraisiinkin ihmisiin. Kulkurien aktiivit vievät Donaldin myös pienelle lenkille ja se osasi yllättävän hienosti kulkea hihnassa. Donald on melko rauhallinen koira ja tulee toimeen kaikkien muiden koirien kanssa.

Olisiko sinulla tarjota Donaldille ikioma koti? Harkitessasi Donaldin adoptointia, muistathan, että koiran omistaminen vaatii aikaa ja hyviä hermoja. Koiraa ei oteta hetken mielijohteesta eikä säälistä. Koiran omistaminen sitoo ja velvoittaa, koiran tulee saada liikuntaa, aivojumppaa, rakkautta ja rajoja, ja jokaista koiraa täytyy opastaa ja kouluttaa. Uuteen elämään, ympäristöön ja perheeseen sopeutuminen voi kestää jopa puoli vuotta ja koiraan tulee sitoutua sen loppu elämän ajaksi. Tulevan kodin tulee tarjota Donaldille sekä rajoja että rakkautta ja olla valmis opettamaan Donaldille alusta asti kaikki tärkeät kotikoiran taidot sisäsiisteydestä ja hihnakäyttäytymisestä lähtien.

Donanld luovutetaan asianmukaisesti rokotettuna, kastroituna, sirutettuna, loishäädettynä, tautien varalta testattuna ja oman EU-passin omistavana.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin koiran omistajan oppaaseen, adoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen.
2.10.2014
Lisätty uusia kuvia Donaldista!
14.12.2014
Donaldille on varattu kotihoitopakka Iso-Britaniassa ja se saa sitä kautta kodin Briteistä!
Donaldin kodin etsinnässä Suomessa auttoi Niina.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.