Päivitetty 04.07.2016

Kodin saanut koira: NANAELLA


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
steriloitu

 

25.3.2016
Kulkuri aktiivit vierailivat Romaniassa yhteistyökumppaneidemme luona maaliskuussa, tapaamassa jo ennestään adoptio-ohjelmassamme olevia koiria, sekä tutustumassa uusiin potenttiaalisiin kodinetsijöihin. Nanaella asustelee tällähetkellä Alina Murgun ylläpitämällä tarhalla Sintestissä ja se on alunperin kulkeutunut Alinalle Mogosoaian kunnalliselta tarhalta. Nanaella on ollut nyt Alinan luona n. 6 kk.

Tämä rauhallinen, tasapainoinen ja leikkisäkin tyttö tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Neitokaisen strategiset mitat ovat 55-60 cm ja 20-25 kg. Nanaella muistuttaa ulkonäkönsä puolesta kovasti noutajatyyppistä koiraa, jolle varmasti löytyy oma vannoutunut ihalijakuntansa.

Nanaella etsii kotia, joka voi tarjota nuorelle koiralle riittävästi liikuntaa ja aktiviteettejä. Nanaellasta saisi myös aktiivisen harrastekoiran lähes lajiin kuin lajiin: kentillä voi kisata tottelevaisuudessa, agilityssa ja vesipelastuksessa tai olla vaikkapa etsimässä raunioihin hautautuneita ihmisiä. Uskoisin Nanaellan nauttivan suuresti toimeliaisuudesta harrastuksien parissa.
Koska Nanaella tulee hyvin juttuun muiden koirien kanssa, voisi tulevassa kodissa olla myös koirakaveri odottamassa.
16.5.2016
Kulkuri-aktiivit reissasivat sateiseen Romaniaan toukokuun alussa tapaamaan jo tutuksi käyneitä koiria eläinsuojelijoineen.

Reissulaisten mielestä Nanaella oli aivan ihana! Tyttö odotti kiltisti rapsutuksia ja se oli selvästi innoissaan vieraista. Nanaella on hyvin rauhallisen ja kiltin oloinen, voisiko jopa sanoa “helppo” koira. Neiti kellahti heti selälleen kun se sai rapsutuksia. Kaiken huipuksi Nanaella on vielä todella sympaattinen ja kaunis.

Nanaella odottaa omaa kotia, jonne se voisi matkata mahdollisimman pian!

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nanaella saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä sekä testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nanaella on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

4.7.2016
Nanaella on varattu Ranskaan, jossa sillä on oma koti.

Yhteydenotot Kata Miettiselle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.