Päivitetty 26.04.2017

Kodin saanut koira: NÄTTI


Syntymäaika: 3/2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
steriloidaan

24.2.2017
Rosiori de Veden koiratarhalla elää yli 300 koiraa. Osa koirista on kiinnitettyinä koppeihinsa puolentoista metrin pituisella kettingillä, osa asuu betonilattialla. Koirien toivon pilkahdus on eläinsuojelija Cornelia Stan, joka on omistanut elämänsä niiden auttamiseen. Cornelia käy säännöllisesti hoitamassa ja ruokkimassa koiria ja järjestää niitä ulkomaalaisten adoptioiden piiriin.

Nätti on ihana, nimensä mukainen sievä koira. Se on 40cm korkea ja kasvanee vielä hieman, mutta säkäkorkeus alkaa olla lopullisissa mitoissaan. Siro ja kaunis tyttö.

Nätti on leikkisä ja avoin. Se haluaisi touhuta, mutt tyhmä ketju estää kunnollisen leikkimisen. Tarhalla ei ole kuultu sen juurikaan haukkuvan.

Sosiaalinen ja ihmisrakas koira lähestyy reippaasti ihmistä ja tulee päättäväisesti suoraan syliin. Se on tarkkaavainen ja seurailee ympäristöään.

15.3.2017
Ketjussa eläminen alkaa jo stressata Nättiä, ja lähellä häärivät pennut hermostuttavat. Ihmisiä kohtaan kiltti ja ystävällinen, tykkää olla hoidettavana. Rauhallisen oloinen , ei sinänsä käy kierroksilla eikä osallistu rähinöihin vaikka sen pinna alkaakin kiristyä tekemisen puutteessa. Istuskelee koppinsa katolla ja seurailee tarhan tapahtumia.

16.3.2017
Mahtavia uutisia: Nätti on varattu omaan kotiin!

26.4.2017
Nätti matkusti omaan rakastavaan kotiinsa 25.4.2017. Onnea matkaanne, Nätti ja perhe.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon, tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Nätti saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Nätti on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan sivuillamme adoptoitavan eläimen terveyteenkoiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa.

Yhteyshenkilö Noora Lindroos

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.