Päivitetty 22.05.2017

Kodin saanut koira: BUFFY GIRL


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
steriloitu

 

22.4.2017
Romaniassa, Targovisten kaupungissa, asuva lämminsydäminen Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa kodittomia koiria ja kissoja. Mihaela asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, joka on täynnä heidän pelastamiaan eläimiä. Eläimet ulkoilevat aidatulla pihalla ja tämän lisäksi Mihaela käyttää koiria mahdollisuuksiensa mukaan ulkona hihnalenkillä. Mihaela tekee kovasti töitä, jotta hänen luonaan asuvat koirat oppisivat kotikoiran alkeita, ennen omaan kotiin matkaamista.

Yksi Mihaelan luona asuvista koirista on Buffy Girl. Se on noin kaksivuotias koiraneiti, joka tuli hiljattain pieneltä yksityiseltä tarhalta Mihaelan luo etsimään omaa kotia. Buffy Girl on lempeä, kiltti ja ihmisrakas koira. Rauhallinen ja säyseä neiti tulee hyvin toimeen muiden koirien ja kissojen kanssa. Buffy Girl ei ole kova haukkumaan ja käyttäytyy muutenkin hyvin. Olemukseltaan se on vähään tyytyväisen oloinen. Se osaa nauttia elämästä ja saamastaan huolenpidosta. Mihaelan luona asustaa kuitenkin niin suuri määrä eläimiä, että yksilöllinen huomio jää kovin vähäiseksi. Buffy Girl odottaakin nyt oman kodin löytymistä, jossa rakkautta ja huolenpitoa riittäisi tälle suloiselle pikkukoiralle. Odottaessaan Buffy Girl on päässyt opettelemaan hihnassa kulkemista ja se sujuu jo hyvin.

Buffy Girl on pienikokoinen koira. Se painaa noin 9 kg ja on  30-35 cm korkea.

 

27.4.2017
Buffy Girl on tänään varattu omaan kotiin.

 

20.5.2017
Buffy Girl saapui tänään omaan kotiin. Onnellista yhteistä elämää koko perheelle!

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaimmillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Buffy Girl saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Buffy Girl on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin

Yhteyshenkilö: Paula Tähtinen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.