Päivitetty 26.04.2017

Kodin saanut koira: BANANA


Syntymäaika: 8/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
steriloitu

 

25.03.2017
Kulkurien aktiivit vierailevat säännöllisesti Romaniassa paikallisten yhteistyökumppaneiden luona. Yksi matkojen tarkoituksista on kartoittaa uusia, sopivia koiria yhdistyksen adoptio-ohjelmaan. Maaliskuussa 2017 Romanian matka kohdistui mm. Kulkurien pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, Cosobassa sijaitsevaan, Onevetin hoitolaan,  jossa lukuisten muiden koirien joukossa myös suloinen Banana neiti odottaa tällä hetkellä omaa kotiaan. Banana kuuluu niin sanottuun second generation pentuihin. Nimitys tulee kahdesta suuresta aallosta, jolloin pentuja on saapunut hylättynä Onevettiin. Pentuja on hylätty paljon hoitolan portin eteen yön aikana, useina öinä peräkkäin. Ensimmäinen aalto tapahtui alkusyksynä ja toinen joulun tienoilla. Nyt on Bananan aika alkaa etsiä omaa loppuelämän kotiaan.

Luonteeltaan pikkuinen Banana on todella iloinen, touhukas ja reipas. Se touhottaa melko huolettomasti hoitolan sisätiloissa ympäriinsä ja käy moikkailemassa kaikkia tuttuja sekä vierailijoita. Hieman Bananan ilme on huolestunut uudesta tilanteesta. Pikkuinen on hoitolassa hyvin hiljainen ja tapaamisen yhteydessä se ei juurikaan hauku.

Herttainen ja kiltti Banana tulee loistavasti toimeen muiden koirien kanssa. Se ulkoilee hoitolassa noin 30-40 muun pennun kanssa samaan aikaan ja neiti pärjää hienosti myös isompi kokoisten koirien joukossa. Välillä pieni Banana jää jalkoihin, mutta se tokenee nopeasti ja osaa itse väistyä kauemmas.

Banana on erityisen sympaattinen, ystävällinen ja suloinen pikkukoira, jolla riittää energiaa touhottaa.

Arvion mukaan Bananalla on painoa noin 5-6 kg ja säkäkorkeutta noin 20 cm. Ikänsä puolesta Banana ei juurikaan kasva enää.

02.04.2017
Suloinen Banana on saanut useita potentiaalisia kotiehdokkaita, joten pikkuisesta ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

10.04.2017
Ihana Bansku on tänään varattu omaan kotiin Suomeen <3

26.04.2017
Banana lensi eilen 25.4 Suomeen omaan kotiin. Tervetuloa pikkuinen!

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Banana saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Banana on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Bananan yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.