Päivitetty 03.12.2014

Kodin saanut koira: NUTTER


10649799_800098380013273_5425194080808050277_nNUTTER

* arvioitu syntymäaika 06/2014

* uros

* Romaniassa

 

 

 

 

6.10.2014
Hylätyt koirat ovat Romaniassa arkipäivää. Syyt hylkäämiselle ovat usein mitättömiä, ja eläimistä hankkiudutaan eroon kuin roskista. Pentujen jättäminen pahvilaatikoissa teiden varsille, levähdyspaikoille, katujen kulmiin ja rakennustyömaille on tyypillinen tapa päästä eroon ei-toivotuista koiralapsista, jotka ovat syntyneet ihmisen välinpitämättömyyden seurauksena vain siksi, etteivät omistajat ole vaivautuneet steriloimaan koiriaan ja valvomaan niiden tekemisiä. Tämä on myös yksi syy siihen, minkä vuoksi Romaniassa kodittomien koirien kierre jatkuu.

Näin alkaa myös näiden suloisten pentujen matka. Asociatia A Doua Sansan tarhan työntekijät ovat nähneet tämän tarinan liian usein ja heidän harjaantuneiden silmien ansiosta nämäkin pienokaiset ovat nyt hengissä ja turvassa.
Kesäkuun lopussa tarhan työntekijät olivat matkalla tarhalta kotiin kun huomasivat tien sivussa suuren pahvilaatikon ja kuin pakon sanelemana menivät tarkistamaan laatikkoa. Kuten oli odotettavissa myös tämä laatikko piti sisällään pieniä viattomia ja puolustuskyvyttömiä vasta parin viikon ikäisiä pentuja.
Pennut otettiin mukaan ja vietiin turvaan saamaan tarvitsemaansa hoitoa.
Pienokaisia hoidettiin erityisen valvonnan alla kunnes ne olivat tarpeeksi vahvoja pärjätäkseen Glinan tarhalla jossa ne tällä hetkellä elävät.

Kivinen alku ei ole jättänyt näiden pentujen kohdalla huonoja muistoja sillä pennut ovat iloisia, leikkisiä, rohkeita ja uteliaita koiran alkuja. Ne tutustuvat mutkitta uusiin ihmisiin ja koiriin ja ovat innokkaana tutkimassa kaikkea mitä eteen sattuu. Lapsoset rakastavat huomiota ja kiipeilevätkin innoissaan hoitajien sylissä aina kun niiden luokse tarhaan mennään. Toistensa sekä muiden tarhassa olevien pentujen seuran vuoksi pennuista on kasvanut sosiaalisia ja suvaitsevaisia koiran alkuja jotka ovat nyt valmiita löytämään ne omat kotinsa jossa elää rakastettuna loppuelämänsä.

Pennuista  Kalee, Nutter ja Kane ovat lyhytjalkaisia hieman makkaramaisia koiran alkuja, jotka tulevat olemaan kooltaan aikuisena arviolta 10kg.

 

9.10.2014
Pieni ilopilleri Nutter on varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

 3.12.2014
Nutter saapui pitkän odotuksen jälkeen omaan kotiinsa 29.11.14.

 

Pennuille etsitään vastuuntuntoisia, motivoituneita, sitoutuneita ja rakastavia koteja, joissa ollaan valmiita ja kykeneväisiä tarjoamaan pennulle tasapainoinen, onnellisen koiran elämä. Pennut tulevat tarvitsemaan johdonmukaista koulutusta alkaen sisäsiisteyden harjoittelusta ja niiden tulee kuulua elämääsi seuraavan 10-15 vuoden ajan.

Koska pennut tulevat Suomeen niin nuorina, niitä ei kastroida ennen tuloaan. Tulevien perheiden tulee sitoutua leikkauttamaan koirat neljän kuukauden aikana kotiin tulosta. Kulkurit osallistuvat sterilointikustannuksiin 25 %:lla.

Tutustuthan huolellisesti ennen harkittua yhteydenottoa koiran omistajan oppaaseenluovutussopimukseenadoptoitavan koiran terveyteen ja kustannuksiin.

 

Yhteydenotot Tanjalle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.