Päivitetty 23.11.2021

Oman onnensa nojaan hylätyt – steriloimalla voit auttaa


Oman onnensa nojaan hylätyt 💔

Sterilointityömme Romaniassa on myös keino auttaa kovaa työtä yhteistyötarhoillamme tekeviä yhteistyökumppaneitamme.
Yhteistyötarhamme ovat jatkuvasti ääriään myöten täynnä ja paikallisten ihmisten tietäessä, että tarhaa ylläpitävät eläinrakkaat ihmiset, on todella tavallista että tarhojen läheisyyteen tai suoraan niihin dumpataan pentuja ja aikuisia koiria. Hylkäävät ihmiset tietävät, että koirista pidetään huolta. Tavallaan tämä on toki hyvä vaihtoehto koiran hylkäämiseen oman onnensa nojaan esimerkiksi metsään, mutta samalla jokainen tarhoille hylätty pentu kuormittaa tarhaa entisestään.
Kaikista suurin ja tärkein teko niin yhteistyökumppaneidemme kuin kaikkien Romanian koirien puolesta, ovat steriloinnit. Jokainen steriloitu, omistettu koira vähentää tarhalle hylättyjen koirien määrää ja näinollen yhteistyökumppaneidemme työtaakkaa.

Mihai Grigorie pelasti M.G. Rescuen tarhalle nämä setteripennut emonsa kanssa. Ne oli selvästi hylätty kodistaan, todennäköisesti pentujen syntymisen myötä. Ne olivat onnekkaita, sillä jos ne selviävät vaaroista ja taudeista, ne saavat kaikki vielä mahdollisuudet omiin koteihin. Harvat ovat yhtä onnekkaita.

Voit auttaa Romanian koiria parhaitaan lahjoittamalla sterilointityöhönme. Jokainen lahjoitus on suoraan sijoitus Romanian koirien tulevaisuuteen.

Voit osallistua lahjoittamalla:

1. Voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan MobilePaylla numeroon 23855 ja kirjoittaa viestiksi “steriloinnit”.

2. Voit myös tehdä tililahjoituksen lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299.

3. Voit jakaa tietoa ystävillesi, jotta mahdollisimman moni halukas pääsisi osallistumaan tärkeään työhömme! #spayandneuter #spayone

Kiitos kuuluu jokaiselle lahjoittajallemme! Ilman teitä tämä ei olisi mahdollista.

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.