Päivitetty 26.01.2019

Koiraenkeli: PEPITA (nykyisin Penni)


Pepita00PEPITA

* noin 1 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

 

 


19.09.2015

Pepita odottaa omaa kotiaan Onevetin koirahoitolassa, joka on yksi Kulkurien keskeisin yhteistyötaho.

Pepita on todella iloinen ja kiltti pikku söpöläinen. Neiti rakastaa myös tuntemattomia ihmisiä ja tulee reippaasti vieraiden ihmisten lähelle. Jos Pepita vain saa mahdollisuuden, se kiipeää välittömästi syliin, koska tytön mielestä ihmisiltä saatu huomio ja läheisyys ovat parasta koko maailmassa.
Pikku-Pepita pusuttelee ja heiluttaa häntäänsä siten että koko takapuoli tuntuu heiluvan lambadan tahtiin. Hoitolassa Pepita touhottaa ympäriinsä iloisena, mutta osaa tarvittessa myös rauhoittua aloilleen. Kaunis Pepita on siis kaikinpuolin erityisen hyväntuulinen pikkukoira.

Pepita tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa ja suhtautuu niihin alistuvasti ja ystävällisesti.

Hoitolassa neidillä on havaittu ihossa korvamerkistä johtuvaa ihottumaa, jota hoidetaan parhaillaan. Pepitalla on todettu myös napatyrä, mutta tällä hetkellä se ei vaadi minkäänlaisia toimenpiteitä.

Pikkuisella Pepitalla on painoa arvion mukaan noin 7kg ja säkäkorkeutta noin 25 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pepita saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pepita on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

07.10.2015
Ihastuttava pikkuinen Pepita on varattu tänään ikiomaan kotiin Suomeen! <3

08.11.2015
Valloittava Pepita neiti on saapunut eilen Suomeen omaan kotiin.

01.01.2019
Suloinen Penni on siirtynyt äkillisen sairaskohtauksen myötä koiraenkeliksi. Lepää rauhassa rakas pieni koiraenkeli <3

Otamme osaa Pennin perheen suureen suruun.

Muistokirjoitus ihanalle Pennille:

Rakas, pieni vekkuli ❤️

Pieni rakas.. Nunnu, tanssityttö, sylivaavi, intoilija.
Niin kovin lyhyen aikaa saimme pitää sinut luonamme. Aivan kuin juuri olisin saanut sinut ensimmäistä kertaa syliini ja jo nyt täytyi sinusta luopua.

Kaipaus on suuri.
Kuka meillä nyt järsii keittiönlattiaa, leluja tai peitteitä?
Teit senkin vain koska rakastit niin paljon etkä aina tahtonut jäädä kotiin ihmisesi töiden ajaksi. Ymmärrän, en olisi minäkään tahtonut jättää sinua vaikka sinulla olikin koirakaveri Kaapo seuranasi.
Olit hyvin ihmisrakas ja kaikkien kaveri. Valloitit monien sydämet ja annoit aihetta ihmetykseen siitä kuinka innokas voikaan koira olla. Hihkuit ilosta kirkkaimmalla äänellä mitä olen koskaan kuullut ja tanssia hyörit villisti aivan mutkalla, oli kyseessä sitten tutun tai tuntemattoman näkeminen, koira tai ihminen, lyhyt tai pidempi aika erossa. Olit sinä herkkäkin ja helposti loukkaantuvainen mutta aina olit tervetullut syliini turvaan.

Olit ainutlaatuinen ja valloittava pieni koira varustettuna suurella sydämellä.
Olet aina mukanani, mielessä ja muistoissa.
En koskaan unohda sinua ❤️

Sinne sinä jäit tuttujen maille, metsään havupedille. Näytti kuin nukkuisit ja niin ajattelenkin, ikiunta nukkuu pieni rakas.

On opeteltava taas jatkamaan uudella tavalla, Kaapon kanssa kahden. Kävit meitä ilahduttamassa vain kolmen vuoden ajan mutta ne vuodet ovat muistoissa todella rakkaat.

Viimeiset sanani pienelle rakkaalleni olivat:
Saa mennä, rakas… saa mennä ❤️

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.