Päivitetty 29.07.2016

Kodin saanut koira: PESSI


Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Kotihoidossa)
ei steriloitu

2.6.2016
Pessi löytyi sisarensa Abbyn kanssa Oltenitan kylästä. Romaniassa hylätään koiria joka päivä, ja pentujen mahdollisuudet selvitä kadulla ovat olemattomat, joten pikkuisilla oli onnea kun  Suflete Dragin tarhalla toimiva Alina otti ne kotiinsa turvaan.

Pessi on hyvin pienikokoinen, aikuisena vain noin 5-kiloiseksi jäävä touhukas koiraneiti. Sillä on pörröinen, kaunis ruskea turkki mustin kuvioin.

Pessi on touhukas, leikkisä ja aktiivisen oloinen, ja onkin hyvä muistaa, ettei pienikään koira viihdy kaiken aikaa sylissä,vaan se kaipaa ulkoilua ja tekemistä siinä missä isompikin koira.

Ihana Pessi  on erittäin sosiaalinen ja ihmisystävällinen. Se tulee hyvin toimeen myös muiden koirien kanssa, ja sietää kissojakin.

7.6.2o16
Pessi on varattu omaan kotiin. <3


Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Pessi tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.

Pessi saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pessi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Pennyn yhteyshenkilö: Noora Lindroos

Pessi 5/2016

Pessi 5/2016

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.