Päivitetty 11.08.2018

Kodin saanut koira: PHOEBE


Syntymäaika: 2010
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Happy Dogs Moreni)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta
25.3.2018
Anda Popescu on kodittomien eläinten hyväksi ammatikseenkin työtä tekevä nuori nainen. Morenissa, noin 1,5h ajomatkan päässä Bukarestista sijaitsee  hänen johtamansa Happy Dogs Moreni-löytökoiratarha. Tarhalla asustaa tällä hetkellä noin 100 koiraa, joiden olot ovat moniin muihin yksityisiinkin tarhoihin verrattuna varsin hyvät. Koirat pääsevät päivittäin ulkoilemaan vapaana tarhan ulkoilupihalle, jossa ne saavat rentoutua, haistella ja leikkiä. Tarhan koirat asuva pääosin häkkejään yksin, ja niistä huolehtii kaksi palkattua työntekijää sekä tarhalla käyvät vapaaehtoiset, Anda itse mukaan lukien. Kaikkia koiria on mahdollisuus testata kissojen ja lasten kanssa.

Phoeben ja sen pennun Dakotan toi tarhalle eräs nainen, joka halusi pelastaa ne rankkureilta ja vierailikin niiden luona jonkin aikaa, kunnes käynnit loppuivat ja koirat jäivät Andan huomaan. Nyt ne asuvat yhteisessä häkissä ja tulevat hienosti toimeen keskenään. Phoebe on hiljainen ja tyyni koira, mutta tarhalla kiertäessä sitä ei voi olla huomaamatta. Phoeben ja Dakotan häkki on melko lailla keskellä tarhaa ja ne näkevätkin hyvin moneen paikkaan, niinpä joka ainoa kerta kun vilkaisi niiden häkkiin päin, näki Phoeben katsomassa ystävällisesti takaisin aivan hiljaa ja hievahtamatta. Phoebe ei ole millään lailla kiihtynyt tai jännittynyt, vaan haluaa vain katsella tapahtumia ja tekeekin sitä aivan erityisen tarkkaavaisesti. Muiden koirien riekkuessa ympärillä, tuntuu melkein kuin tämän koiran kohdalla aika olisi pysähtynyt. Kun vihdoin tuli Phoeben vuoro saada vierailijat luokseen, oli se edelleen yhtä hillitty, mutta kohteliaan kiinnostunut. Se tykkään nameista ja on muutenkin kovin kiinnostunut ihmisistä, mutta ei mitenkään tee itseään tykö vaan pysyttelee mieluummin hieman etäämmällä. Phoebe on todella tasapainoisen oloinen, herkkä ja ihastuttava koira, joka arvostaisi varmasti hieman rauhallisempaa kotia.

Phoebe on noin 50 cm korkea ja painaa noin 20 kg.

 

Päivitykset
11.8.2018
Ihana Phoebe lensi oman perheensä luo 11.8.

25.5.2018
Hellyyttävä Phoebe on tänään varattu ikiomaan kotiinsa! <3

25.3.2018
Phoebe tuli etsimään kotiaan Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

 

_______________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Phoebe saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Phoebe on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin

Yhteyshenkilö: Tuuli Katainen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.