Päivitetty 31.07.2015

Kodin saanut koira: PICNIC


picnic2PICNIC

* n. 11/2014

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

27.6.2015
Romaniassa OneVetin klinikan eläinlääkäri Adina Vladut löysi Picnicin pellolla asuvasta koiralaumasta, joista vain tämä, pienen pieni tirriäinen tuli ihmisen luokse. Nuori Picnic pääsi näin OneVetin tiloihin odottamaan oman kodin löytymistä.

Picnic on sosiaalinen ja tulee toimeen toisten koirien kanssa ja ihmisiä tämä tyttö kyllä rakastaa, jopa siinä määrin, että tämä jännittävä tilanne saa Picnicin innosta vinkumaan ja saattaa jopa pissat lirauttaa. Tämä reipas suloisuus on tällä hetkellä n. 25 cm eikä suuremmin tuosta enää kasva ja painoa 5 kg, muutama kilo lisää on vielä odotettavissa.

Picnicillä on vanha murtuma reisiluussa, joka on luutunut ristiin. Tällä hetkellä se ei vaivaa Picniciä. Kasvun ollessa vielä kesken tilanne voi elää parempaan tai huonompaan suuntaan ja jalka saattaa tarvita operaatiota/hoitoa jossain vaiheessa elämää. On myös mahdollista ettei jalka tarvitse hoitoa koskaan. Tulevan kodin on sitouduttava ja varauduttava kuitenkin siihen, että mahdollinen hoidon tarve jalan suhteen voi tulla.

31.7.2015
Picnic on saanut kodin muualta.

 

Varausta hoiti Stina Nurmikoski

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.