Päivitetty 15.12.2015

Kodin saanut koira: PIXIE


PixiepaakuvaPIXIE

* arvioitu syntymäaika 1/2015

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

20.08.2015
Pixie on löydetty harhailemasta Bukarestista puistosta. Pikkuinen oli luultavasti hylätty, koska vaikutti olevan hyvin hämmentynyt ja hieman epäluuloinen ihmisiä kohtaan.  Pixie kuljetettiin kadulta paikallisen eläinsuojelijan luokse hoitoon, jossa kului noin kaksi viikkoa ja Pixie luotti täysin lähellä oleviin ihmisiin.

Pixie rakastaa kaikkia koiria ja tyttö on tottunut hoitopaikassa myös kissoihin.  Pixie rakastaa myös leikkimistä ja onkin hoitajan mukaan oikea ilopilleri ja tuikkiva tähti. Tyttö tykkää suukottaa hoitajaansa ja Pixie nukkuukin tämän vieressä kainalossa tyytyväisenä yönsä. Neiti on hoitajansa mukaan myös erittäin älykäs, ketterä ja hauska.

Pixie on ystävällinen ja rakastava tyttö, joka tuo varmasti tulevalle perheelleen paljoa iloa.

Pixien ruuminmallin perusteella voisi kuvitella, että tyttö on mäyräkoira sekoitus. Painoa neidillä on tällä hetkellä noin 7,5 kg, eikä Pixien oleteta kasvavan enää montaa kiloa.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella.

Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa.

Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Pixie saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pixie on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

02.09.2015
Ihastuttava Pixie on varattu ikiomaan kotiin Suomeen <3

11.10.215
Kaunis Pixie on lentänyt eilen Suomeen ikiomaan kotiinsa.

 

 

 

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.