Päivitetty 14.08.2015

Kodin saanut koira: PUDDIN


PuddinpaakuvaPUDDIN

* noin 2-3 vuotta

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

29.07.2015
Puddin on yksi monesta sadasta Rosiorin kunnallisella tarhalla olevasta koirasta. Rosiorin tarha olisi ihan samanlainen kuin kaikki muutkin Romanian kunnalliset koiratarhat eli koirat kuolisivat siellä nälkään, janoon, sairauksiin ja stressin aiheuttamiin tappeluihin liiallisen koiramäärän takia ellei tämän tarhan vastuuhenkilöksi olisi asemansa sitkeällä neuvotteluilla saavuttanut Cornelia Stan. Tämä nuori eläinsuojelija, joka ei voinut kääntää katsettaan pois apua tarvitsevista, on neuvotellut kaupungin pormestarin kanssa itselleen oikeuden toimittaa koirille ruokaa ja järjestää tarhalle eläinlääkintäpalveluita, kuten sterilointeja ja tarjota koiria adoptioon ulkomaille.

Puddin asuu Rosiorin kunnallisella tarhalla ketjussa tarhan pihalla, koska häkissä asuessaan muut koirat kiusasivat ja alistivat tätä suloista ja kilttiä tyttöä. Puddin tulee muiden koirien kanssa toimeen hyvin ja tulevassa kodissa voisi hyvinkin asua koirakaveri jo valmiiksi, joka ei ole luonteeltaan kovin dominoiva. Puddin ei ole ruoka-agressiivinen toisille koirille ja muille koirille ennemmin alistuu, kuin alkaa murramaan.

Ihmisiä ja rapsutuksia Puddin rakastaa yli kaiken. Ihmisen lähestyessä Puddinia tämän neidon koko pylly alkaa vatkaamaan edes takaisin ja Puddin alkaa ryömiä innoissaan. Neiti saa aikamoisia ilohepuleita ja juoksee edes takaisin, sinne mihin ketjun pituus riittää. Kaunis ja hyväntahtoinen Puddin on energinen tyttö, joka rakastaa yli kaiken ihmiseltä saatua huomiota.

Puddin neidillä on kaunis vaalean ruskea turkki, joka on päässyt tarhalla takkuiseen kuntoon. Turkki tuleekin vaatimaan hieman siistimistä ja toimenpiteitä kotiutumisen jälkeen.

Puddin on oikea ilopilleri, joka tulee varmasti valloittamaan tulevan perheensä sydämet.

Puddin painaa arvion mukaan noin 10-12 kg ja säkäkorkeutta tytöllä on noin 35-40 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Puddin saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Puddin on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

14.08.2015
Puddin on saanut oman kodin Suomesta yksityishenkilön kautta. Onnea Puddin ja uusi perhe!

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

Kuvat aukeavat isommiksi klikkaamalla

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.