Päivitetty 12.09.2019

Kodin saanut koira: PULU (nyk. POLO)


Syntymäaika: 6/2018
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romania (Mihaela Soare)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta:

5.7.2019
Romaniassa Târgovișten kaupungissa asuva Mihaela Soare tekee kaikkensa auttaakseen oman kaupunkinsa alueen kodittomia koiria ja kissoja. Mihaela asuu vanhan äitinsä kanssa omakotitalossa, joka on täynnä heidän pelastamiaan eläimiä. Mihaela ei pysy laskuissa mukana, kuinka monta koiraa hänelle tulee kuukausittain. Koirat tulevat hänen luokseen pääasiassa kaduilta, mistä hän ne poimii talteen, mutta myös kunnallisilta tarhoilta ja jotkut koirat hakeutuvat Mihaelan portin taakse itsestään. Lisäksi ihmiset jättävät eläimiään hänen talonsa kulmille. Mihaelalta omiin koteihin adoptoidaan kuukausittain noin 5-7 koiraa. 

Kunnalliset tarhat Romaniassa ovat tunnetusti todella surullisia paikkoja. Pienen Pulu-pojan elämä sai kuitenkin uuden mahdollisuuden, kun Mihaela pelasti Pulun kunnalliselta tarhalta. Pulu on noin 1-vuotias rauhallinen ja kiltti poika, joka sopisi varmasti monenlaiseen perheeseen. Pulu tulee mainiosti toimeen toisten koirien kanssa. Rauhallisuudestaan huolimatta se lähtee kyllä leikkiin mukaan toisen koiran niin pyytäessä. Pulun käyttäytymistä kissojen kanssa ei ole päästy testaamaan. Pulun ei ole juurikaan kuultu haukkuvan. Pulu antaa hienosti käsitellä itseään eikä osoita pelokkuuden merkkejä vieraiden ihmisten kanssa. Pululla näyttäisi olevan pienille koirille yleiset “barokkijalat”, joissa etutassut taittuvat nilkan nivelistä ulospäin. Tämä ei vaikuta Pulun liikkumiseen, mutta tulevan kodin tulee kiinnittää huomiota Pulun painoon, joka leikatuilla, pienillä uroksilla saattaa helposti nousta.

Pulu on n. 40 cm korkea ja painaa n. 9 kg.

Päivitykset:
7.9.2019
Ihana Pulu lensi Suomeen oman perheensä luokse. Onnea ja iloa vähintään miljoona kiloa Pululle ja perheelle! <3

22.7.2019
Ihastuttava Pulu-poika on varattu tänään Suomeen, ikiomaan kotiin!

5.7.2019
Ihastuttava pieni Pulu aloitti kodinetsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa. Missä onkaan tämän suurikorvaisen hurmurin koti?

___________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Pulu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Pulu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Kira Suomalainen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.