Päivitetty 12.10.2015

Kodin saanut koira: REDI


Redi 09/15

Redi 09/15

REDI

* noin 1 v

* narttu

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

21.9.2015
Onevetin tarhalla, joka on yksi Kulkureiden pääyhteistyökumppani Romaniassa, odottaa parempaa huomista tämä ihana narttukoira.

Redi on todella kiltti, ihmisystävällinen ja huomionkipeä. Se tykkää pusutella, kun pääsee syliin. Häntä heiluu ja se hyppii, kun on niin innoissaan. Redi on kaikin puolin iloinen ja valloittava tyttö. Se jaksaa pyöriä lähellä ja hakea huomiota. Aktiiviemme mielestä se on erikoisen hellyyttävä ja hauska koiraneiti. Muiden koirien kanssa se on tarhalla erittäin nätisti, Redi väistää, jos joku alkaa riehua liikaa. Kaiken kaikkiaan Redi on sellainen iloinen hassuttelija, tuntuu ettei se ole joutunut kokemaan liialti mitään huonoja kokemuksia. Redi on tasapainoisen oloinen koira. Kannattaa tutustua pinserin rotukuvaukseen, joa ajattelee antavansa kodin Redille. Tuntuu kuitenkin, että Redi ei ole yhtä vahtiva ja reagoiva kuin ehkä pinserit yleensä. Redi on 40-45cm korkea ja painaa 10-14kg.

12.10.2015
Redi on saanut oman kodin Saksasta.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Redi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Redi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Johanna Kotiaho.

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.