Päivitetty 09.02.2020

Rescueyhdistys Kulkurit ry rekrytoi: Tiedottaja & some-osaaja


Rescueyhdistys Kulkurit ry:ssä on tarjolla näköalapaikka innovatiivisen ja kansainvälisen eläinsuojelutyön ytimestä! Etsimme 50-henkiseen vapaaehtoisjoukkoomme henkilöä tai henkilöitä mukaan aktiiviseen some-tiimiimme. Avoinna on paikka toimintamme ydintoiminnan, sterilointityön tiedottamisen parissa. Tehtävään kuuluu laajasti erilaista markkinointisuunnittelua ja sisällöntuottamista, Kulkurien somen ja kotisivujen toimiessa työkenttänä.

Ensisijaisesti haemme omatoimista henkilöä/henkilöitä, jotka osaavat toimia myös tiimissä ja hallitsevat vahvasti elävän tekstin kirjoittamisen ja Facebookin käytön.

Eduksi lisäksi katsotaan, jos hakijalta löytyy osaamista (tai mielenkiintoa oppia) myös yhdistyksen virallisen tiedotuskanavan, kotisivujen käyttöä. Kotisivumme toimivat WordPress-pohjalla ja pidämme tärkeänä, että ne ovat käyttäjäystävälliset, visuaalisesti selkeät ja alati tarpeen mukaan kehittyvät.

Toivomme löytävämme tehtävään henkilön/henkilöitä, jotka lähtökohtaisesti haluavat sitoutua säännölliseen vapaaehtoistyöhön pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa eläinsuojelun kentällä vastuullisessa ja tehokkaassa yhdistyksessä.

Tehtäviin perehdytetään henkilökohtaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse perjantaihin 21.2.2020 mennessä toiminnanjohtaja Salla Honkapäälle, salla.honkapaa@kulkurit.fi.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.