Päivitetty 07.05.2013

Kodin saanut: REX


REX

*n. 1 v

*uros

*Virossa

 

 

 

 

29.12.2012

Rex on tällä hetkellä Virossa Rakveren tarhalla.

Kuten kuvista näkee, Rex on vaikuttavan kokoinen ja näköinen uros. Rex on todella upea ilmestys ja aivan upea luonteinen koira. Rexistä ei keksi mitään huonoa sanottavaa, niin upea koira se on. Rex  on nuori ja leikkisä poika, se tulee, ainakin vielä, kaikkien kanssa toimeen ja saakin välillä juosta muutaman sosiaalisen koirakaverin kanssa tarhan alueella vapaana. Rex rakastaa ihmisten huomiota, mutta poikaa alkuun hieman mietityttää ihmisten aikeet ja se onkin alkuun ensimmäiset 10minuuttia hieman välinpitämätön. Mutta kun Rex tajuaa mitä ihmiset haluavat on se äkkiä jaloissa selällään pyörimässä ja hakemassa ihmistä leikkiin.

Rex on nuori ja iso uros ja se tulee vaatimaan kodiltaan paljon puuhaa ja ulkoilua. Rex  ei osaa kävellä remmissä kunnolla, eikä se varmastikkaan ole sisäsiisti. Mutta Rex on selkeästi nopea oppimaan ja jo muutamassa minuutissa se tajusi ettei remmissä kuulu poukkoilla. Rex tulee vaatimaan tulevalta kodiltaan koulutusta, mutta mistään kohtaa ei tämä poika ole mahdoton tai vaikea tapaus.

Koska Rex on nuori, tulee se vielä kaikkien kanssa toimeen, emme kuitenkaan luovuta sitä saman ikäisen tai hieman vanhemman uroksen kaveriksi. Narttu kaverista Rex voisi olla todella mielissään.

Rexin säkäkorkeus on tällä hetkellä reilut 75cm ja painoa pojalla on n. 40-45kg. Poika onkin varsin hoikassa kunnossa, tosin paksu karva peittää hoikkuuden melkoisen tehokkaasti.

09.02.2013

Rex on edelleen oma upea itsensä ja tulee tarhalla muiden koirien kanssa loistavasti toimeen. 🙂 Nyt Rex kovasti toivoisikin pääsevänsä pian omaan kotiin opettelemaan kotikoiran oppeja. Tästä pojasta saa joku todella upean perheenjäsenen itselleen.

Yhteydenotot Veronika

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.