Kodin saanut: REX

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

REX

*n. 1 v

*uros

*Virossa

 

 

 

 

29.12.2012

Rex on tällä hetkellä Virossa Rakveren tarhalla.

Kuten kuvista näkee, Rex on vaikuttavan kokoinen ja näköinen uros. Rex on todella upea ilmestys ja aivan upea luonteinen koira. Rexistä ei keksi mitään huonoa sanottavaa, niin upea koira se on. Rex  on nuori ja leikkisä poika, se tulee, ainakin vielä, kaikkien kanssa toimeen ja saakin välillä juosta muutaman sosiaalisen koirakaverin kanssa tarhan alueella vapaana. Rex rakastaa ihmisten huomiota, mutta poikaa alkuun hieman mietityttää ihmisten aikeet ja se onkin alkuun ensimmäiset 10minuuttia hieman välinpitämätön. Mutta kun Rex tajuaa mitä ihmiset haluavat on se äkkiä jaloissa selällään pyörimässä ja hakemassa ihmistä leikkiin.

Rex on nuori ja iso uros ja se tulee vaatimaan kodiltaan paljon puuhaa ja ulkoilua. Rex  ei osaa kävellä remmissä kunnolla, eikä se varmastikkaan ole sisäsiisti. Mutta Rex on selkeästi nopea oppimaan ja jo muutamassa minuutissa se tajusi ettei remmissä kuulu poukkoilla. Rex tulee vaatimaan tulevalta kodiltaan koulutusta, mutta mistään kohtaa ei tämä poika ole mahdoton tai vaikea tapaus.

Koska Rex on nuori, tulee se vielä kaikkien kanssa toimeen, emme kuitenkaan luovuta sitä saman ikäisen tai hieman vanhemman uroksen kaveriksi. Narttu kaverista Rex voisi olla todella mielissään.

Rexin säkäkorkeus on tällä hetkellä reilut 75cm ja painoa pojalla on n. 40-45kg. Poika onkin varsin hoikassa kunnossa, tosin paksu karva peittää hoikkuuden melkoisen tehokkaasti.

09.02.2013

Rex on edelleen oma upea itsensä ja tulee tarhalla muiden koirien kanssa loistavasti toimeen. 🙂 Nyt Rex kovasti toivoisikin pääsevänsä pian omaan kotiin opettelemaan kotikoiran oppeja. Tästä pojasta saa joku todella upean perheenjäsenen itselleen.

Yhteydenotot Veronika

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tutustu myös näihin: