Päivitetty 07.05.2017

Kodin saanut koira: ROSE


Rose profiili 2ROSE

* 2-3 v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

14.5.2014
Liikuttava, lempeän katseen omaava Rose oli vielä jokin aika sitten romanialaiseksi koiraksi hyvin onnekas; tytöllä oli koti ja iäkäs omistaja, joka huolehti Rosesta ja toisesta narttukoirasta, jotka muodostivat Rosen perheen. Onni kuitenkin loppui lyhyeen, kun Rosen omistaja kuoli, ja koirat päätyivät kadulle. Onneksi tarina ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan hätiin tuli romanialainen eläinsuojelija Anda Murgu, joka pelasti koirat kadulta turvaan.

Nyt Rose etsiikin uutta tilaisuutta onneen Kulkureiden adoptio-ohjelman kautta. Kotikoiran elämää jo kertaalleen viettäneenä Rosen uskotaan sopeutuvan hyvin myös tulevaan kotiin. Pikkuinen Rose painaa vain noin 8 kg, ja tämä aktiivinen tyttö tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa sukupuoleen katsomatta. Toisinaan Rose tykkää ilmoitella mielipiteitään myös haukkumalla, joten kerrostaloon emme tätä tyttöä suosittele.

Jos harkitset Rosen adoptoimista, mietithän tarkkaan, että olet valmis sitoutumaan koirasta huolehtimiseen parhaassa tapauksessa yli 10 vuoden ajan. Rose on jo kerran menettänyt kotinsa, joten tytön seuraavan kodin soisi olevan se viimeinen loppuelämän koti.

Rokotustensa puolesta Rose on valmis matkaamaan Suomeen aikaisintaan kesäkuun alkupuolella. Tyttö saapuu Suomeen sirutettuna, rokotettuna, loishäädettynä ja tautitestattuna EU-passin kera.

Tutustuthan ennen yhteydenottoa sivuillamme koiran omistajan oppaaseen, luovutussopimukseen, adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Rosea kodinetsinnässä auttaa Johanna R.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.