Päivitetty 25.04.2016

Kodin saanut koira: ROSI (nyk. Rocky)


Syntymäaika: 2012-2013
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
kastroitu

 

24.11.2015
Kulkurit ottavat muutamia koiria myös Rosiorin kunnalliselta tarhalta adoptio-ohjelmaan mukaan ja Rosi on yksi näistä onnekkaista. Rosiorin tarhalla työskentelee uutterasti eläinsuojelija Cornelia Stan, koittaen saada koirien oloja kaiken puolin inhimillisemmäksi, rankkureiden tuodessa tarhalle jo valmiiksi ahtaaseen häkkiin uusia koiria. Tilanne koirien kesken aiheuttaa suurta stressiä ja tappeluita syntyy, eikä surullista kyllä, kuolemiltakaan vältytä. Rosiorin kunnallisesta tarhasta voit lukea lisää täältä.

Rosi on aktiivinen nuori uros, joka osaa kuitenkin myös rauhoittua hienosti. Rosi on sosiaalinen vieraitakin ihmisiä kohtaan ja nauttii huomiosta ja silityksistä. Rosi antaa ihmisen nätisti käsitellä ja katsoa hampaat

Kooltaan Rosi on keskikokoinen koira eli noin 40-45cm korkea ja 10-12 kg painava.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

18.1.2016
Kulkurien aktiivit vierailivat Rosiorin kunnallisella tarhalla tammikuussa ja tapasivat siellä Rosin. Kulkurien aktiivit kuvailivat Rosin olevan iloinen ja sosiaalinen koira, joka haluaa kovasti ihmisen syliin ja antaa käsitellä itseään ongelmitta. Rosin häntä heiluu kovasti, kun se saa huomiota ja se tykkää pusutella ihmisiä. Rosi hyväksyy hienosti muut vapaana olevat koirat ympärillään. Rosi ei tarhaolosuhteissa ole äänekäs. Toisessa korvalehdessä Rosilla on pieni lohkeama, josta ei ole mitään haittaa sille, vaan se on puhtaasti ”kauneusvirhe”. Hammaskiveä Rosialla on melko runsaasti.

29.3.2016
Hurmaava Rosi sai tänään ilouutisia, sillä se on varattu ikiomaan kotiin Suomeen!

24.4.2016
Rosi, nyk. Rocky, saapui Suomeen omaan kotiin, onnenpoika!

Rosi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rosi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Rosin yhteyshenkilö: Niina Laaksonen

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.