Päivitetty 15.06.2016

Kodin saanut koira: ROXI


Syntymäaika: 1/2013
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Steriloitu

10.5.2016
Mustat koirat ovat harmillisen usein altavastaajina oman kodin etsinnässä. Roxi on taas yksi upea mustaturkki joka todistaa ettei ole koiraa karvoihin katsominen, sillä hyväluonteinen narttu on mitä valloittavin koirakaveri.

40 cm korkea ja noin 15- kiloinen Roxi löytyi tiineenä vaeltelemasta Bukarestin kaduilta, se steriloitiin ennen pentujen syntymistä. Vaikka koiran elämä kaupungin vaarojen keskellä onkin turvatonta, Roxi ei ole menettänyt luottamustaan ihmisiin.

Roxi on vielä nuori koira, 3-vuotias, mutta käytökseltään rauhallinen ja lempeä. Se lähestyy kohteliaasti saadakseen huomiota osakseen, eikä menetä malttiaan vaikka tarhakaverit haukkuisivat ja riehuisivat.

Roxi tulee hienosti toimeen niin ihmisten kuin muiden koirienkin kanssa, ja vaikuttaa kaikin puolin miellyttävältä ja helpolta tapaukselta josta tulee hellässä hoidossa rakastettava koirakaveri ja rento lenkkiseuralainen.

7.6.2016
Kuvia ihanasta Roxista lisätty.

15.6.2016

Roxi on adoptoitu Romaniaan.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Roxi saapuu Suomeen steriloituna/kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Roxi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Roxin yhteyshenkilö: Noora Lindroos

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.