Päivitetty 31.10.2020

Kodin saanut koira: RUUSUNMARJA (Nyk. Nuppu)


Syntymäaika: 2014/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (One Rescue Associaton)
steriloitu

 

Kiitos mielenkiinnosta Ruusunmarjaa kohtaan! Hän on saanut niin monta hyvää kotiehdokasta, että oikea koti varmasti löytyy näiden joukosta. Emme siis enää vastaanota hakemuksia Ruusunmarjalle. Tsemppiä oman rescuen etsintään!

 

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

 

Perustiedot ja tausta

23.9.2020

One Rescue Association ja heidän Cosoban kylässä ylläpitämä tarha ovat yksi Kulkurien pääyhteistyökumppaneista. Yhdistyksen takana on eläinlääkäri Adina Vladut, joka yhdessä miehensä kanssa myös ovat Onevet klinikan perustajat ja omistajat. Tarhalla asuu jatkuvasti satoja koiria, jotka odottavat oman kodin löytymistä.

Ruusunmarjalla kävi kesällä huikean hyvä  tuuri, kun Adinan työntekijä sattui löytämään koiran pellolta. Sitä miten ja miksi Ruusunmarja oli pellolla me emme tiedä. Hän oli pelkkää luuta ja nahkaa ja ensimmäiset viikot Ruusunmarja toipui ja keräsi voimia työntekijän kotona.

Nyt Ruusunmarja asustaa tarhalla muiden pienten koirien kanssa. Ruusunmarja on hieman ujo ja saattaa vaatia hieman aikaa tutustuessaan. Hän tulee toimeen muiden koirien kanssa.

Ruusunmarja on pieni, pörröinen, herkkä ihoinen ja kaipaa hellyyttä ja rakkautta puhjetakseen kukkaan.

Kokoa on kertynyt noin 5kg ja 35cm.

Ruusunmarja etsii rauhallista kotia, jossa hänelle annetaan tilaa, hellyyttä ja rakkautta.

 

Päivitykset vanhemmasta uudempaan

31.10.2020

Ruusunmarja matkusti kotiin kurpitsoilla koristellulla autolla. Uusi elämä rakastettuna kotikoirana alkoi pilvisenä pyhäinpäivänä.

2.10.2020

Ruusunmarja on varattu ikiomaan rakastavaan kotiin viettämään laadukasta koiranelämää. Onnea koti ja Ruusunmarja!

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Ruusunmarja saapuu Suomeen asianmukaisesti steriloituna, rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ruusunmarja on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Ruusunmarjan yhteyshenkilö Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.