Päivitetty 24.05.2020

Kotia etsivä koira: CAMPINO, ERITYISADOPTIO


Syntymäaika: 2015/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romania (M.G. Rescue)
Kastroitu

 

HUOM. Tutustuthan huolellisesti koiran tietoihin ja adoptioprosessiin ennen yhteydenottoa.

 

Perustiedot ja tausta
16.1.2020

Mihai Gregorie on romanialainen eläinsuojelija ja eläinlääkäri, joka on mahdollisimman monia eläimiä auttaakseen perustanut M. G. Rescue -nimellä toimivan tarhan, noin 30 kilometrin päähän Bukarestista. Tulevaisuudessa tarhalta löytyy eläinten majoittamisen lisäksi tilat myös sterilointien tekemiseen. Tarhalla elää kodittomien koirien lisäksi myös muita eläimiä, mm. kissoja, vuohia, erilaisia lintuja, sikoja ja hevonen. Mihain tarhalle päätyy koiria monin eri tavoin: hylättynä tarhan porteille, löydettynä kaduilta harhailemasta tai pelastettuna kunnallisilta tarhoilta.

Campinon toi tarhalle edellinen omistaja. Perhe oli sitä mieltä, että Campino on hullu.

Campino aluksi pelkäsi ja pakeni tarhalla Mihaita, joka kertonee, ettei alkuperäinen perhe kohdellut Campinoa reilusti. Pikku hiljaa luottamus ihmisiin on palautunut ja nyt Campino on iloinen, innokas huomiorohmu. Campino arvostaa niin ihmisseuraa, kuin nameja ja venyttää itsensä koko pituudeltaan aktiiveja vasten saaden taatusti kaiken huomion ja kehun. Campino tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja on sellainen hyväntuulinen, leikkisä ilopilleri.

Campino etsii rakastavaa, aktiivista kotia, jossa ymmärretään  Campinon aiemmat kokemukset ja maltetaan kärsivällisesti kasvattaa Campinon luottamusta ihmisiin. Campino ei välttämättä sovi lapsiperheeseen.

Campino on kooltaan 30cm ja 12-14kg

 

Päivitykset uusimmasta vanhimpaan

16.1.2020
Megailoinen muru. Haluaa kaikista eniten ihmisen huomiota. Juoksee vapaana ollessaan ympäriinsä mutta palaa aina pian ihmisten luo. Suukottelee ja on NIIN ONNELLINEN. Campino saa Mihain kertoman mukaan lääkitystä epilepsiaan ja tiedossa ei ole että olisi saanut kohtauksia.

 

9.11.2019
Campino on saanut tarhalla muutaman epilepsiaa muistuttavan kohtauksen. Campino saa nyt lääkettä ja vointia seurataan ja hoidetaan tarpeen mukaan. Campino siirtyi erityisadoptioon kohtausten vuoksi.

29.9.2019
Campino lisättiin Kulkurien Adoption-ohjelmaan kotia etsimään.
_____________________________
Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Erityisadoptiossa olevat koirat on valittu huolellisesti yhteistyötahojemme kanssa yhteistyössä. Koirilla esiintyy jo tiedossa olevia puutteita, mutta niiden uskotaan soveltuvan kotikoiriksi, kunhan niiden mahdolliset erityistarpeet osataan tulevassa kodissa ottaa huomioon. Kulukorvaus näille koirille määräytyy tapauskohtaisesti.

Erityisadoptioon kuuluville koirille tehdään normaalin luovutussopimuksen lisäksi erillissopimus erityisadoptioon kuuluvan koiran omistajalle.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.
Campino on kastroitu, asianmukaisesti rokotettu, ulko- ja sisäloishäädetty ja testattu useiden sairauksien varalta. Lisäksi Campino on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.
Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Campinon yhteyshenkilö: Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.