Päivitetty 19.05.2018

Kodin saanut koira: SAINT NICOLAS


Syntymäaika: 2015
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroidaan

 

Perustiedot ja tausta

15.02.2018
Vuonna 2005 perustettu eläinlääkäriklinikka Onevet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Onevetissa adoptio-ohjelman koirat rokotetaan, mikrosirutetaan ja testataan sekä ulko- että sisäloishäädetään. Niille tehdään myös EU-lemmikkieläinpassi. Lisäksi klinikan lääkärit tarkastavat koirat kliinisesti ja tarpeen mukaan tekevät lisätutkimuksia. Saint Nicolas on löydetty hylättynä Onevetin tarhan läheisyydestä. Tällä hetkellä herra odottaa omaa loppuelämän kotiaan  Onevetin tarhalla.

Mikäli jaossa koirien kesken olisi reppanapalkinto, Saint Nicolas voittaisi mennen tullen tittelin vuoden reppana. Ihana Nicolas on hieman ujo luonteeltaan ja uusissa tilanteissa se hämmentyy helposti. Herra tulee varmasti vaatimaan tulevassa kodissaan aikaa sopeutua ja kannustusta ja opastusta jännittävissä tilanteissa. Nicolas on luoteeltaan myös todella lempeä ja alistuva, jonka vuoksi muut koirat kiusaavat sitä usein tarhalla. Nicolas jää hyvin helposti muiden koirien jalkoihin. Pehmeän ja alistuvan luonteen vuoksi Saint Nicolasta ei luovuteta kotiin, jossa asuu jo valmiiksi vahvaluonteinen koira.

Ihmisiä kohtaan herttainen Saint Nicolas on hyvin ystävällinen ja kiltti. Vaikka herra saattaa alussa ujostella uudessa tilanteessa, se antaa silti hienosti käsitellä itseään.

Tyylikkään parran omaava Saint Nicolas viihtyisi varmasti rauhallisessa kodissa, jossa arki olisi turvallisen rutiininomaista. Nicolas on erityisen hellyyttävä pikkukoira.

Suloinen Saint Nicolas on ruumiinmalliltaan pötkylä, sillä on arvion mukaan painoa noin 10 kg ja säkäkorkeutta noin 35 cm.

19.05.2018
Nicolas, tuo pieni parraskas, äärettömän suloinen herra lensi tänään omaan kotiin Suomeen <3

27.04.2018
Herttainen Nicolas on varattu omaan kotiin Suomeen! Valtavasti onnea ihanalle pötkylälle ja sen tulevalle perheelle <3

31.03.2018
Kulkurien aktiivit tapasivat Saint Nicolaksen maaliskuussa Onevetin hoitolassa pihalla. Pikkuinen Nicolas vain hytisi Onevetin klinikan toisen perustaja eläinlääkärin Adinan sylissä. Parrakas Nicolas on upea pikkuinen herra, joka hieman jännittää suurta ja ihmeellistä maailmaa. Tarhalla eläminen on Nicolakselle varmasti hyvin vaikeaa.

Lisätty Nicolakselle kuvia maaliskuulta.

_________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Saint Nicolas saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Saint Nicolas on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Saint Nicolaksen yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.