Päivitetty 17.11.2015

Kodin saanut koira: SANDRA M


 

Sandra 9/2015

Sandra 9/2015

SANDRA M

* narttu

* arvioitu syntymävuosi noin 2013

* steriloidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

11.10.2015
Mihaela Soare on romanialainen eläinsuojelija joka on omistanut elämänsä auttaakseen kodittomia eläimiä. Pääosin Mihaela auttaa eläimiä asumassaan kaupungissa, Târgoviștessa mutta hän ei käännä selkäänsä eikä ummista silmänsä avun tarpeessa olevalle eläimelle, paikkakunnasta riippumatta. Rescueyhdistys Kulkurit ry on tehnyt yhteistyötä uutteran Mihaelan kanssa syyskuusta 2013 lähtien.

Mihaela löysi Sandra M:n noin kuukausi sitten, erään metsän kupeesta. Samasta metsästä Mihaela on löytänyt monia hylättyjä koiria aiemminkin. Tästä syystä johtuen Mihaela aina silmäilee metsän laitaa silmä tarkkana kun matkaa kyseistä reittiä. Oli onni, että juuri Mihaela sattui paikalle ja, että Sandra sattui sinä hetkenä olla siinä eikä syvemmällä, metsässä. Mihaelan astuttua autosta ja kutsuessa Sandraa, Sandra tuli heti Mihaelan luokse. Tyttö oli löydettäessä melko hyväkuntoinen ja Mihaela uskookin, että Sandra oli äskettäin hylätty.

Sandra on noin 2-vuotias, pienikokoinen narttukoira. Painoa Sandralla on noin 8kg ja korkeutta noin 30-35cm.

Sandra nauttii kovasti rapsutuksista ja hellyydestä mutta osaa myös olla itsekseen. Muiden koirien kanssa Sandra tulee hyvin toimeen ja ystävystyykin helposti muiden kanssa avoimesta luonteestaan johtuen. Jopa kissat ovat Sandran mielestä kivoja kavereita ja kissatkin ovat hyväksyneet Sandran heti. Sandra ei ole kova haukkumaan ja tyttö voisi hyvin asua myös kerrostalossa.

23.10.2015

Sandra M varattiin omaan kotiin 19.10.2015. Onnea perheeelle ja Sandralle 🙂

17.11.2015
Sandra pääsi omaan, odottavan perheensä pariin 14.11.2015. Lentokentältä matka jatkui yhdessä kohti kotia <3

———————————————————————————————————————-

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen.

Kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Sandra saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi on Sandra on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sandra M:n yhteyshenkilö: Mia Takolander

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.