Päivitetty 08.03.2015

Kodin saanut koira: SARALIA


1509728_964116126949280_5000638386215448907_nSARALIA

* n. 5-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

10.12.2014
Suloinen pekingese mix Saralia asuu tällä hetkellä Romaniassa Bukarestin kaupungissa erään huoltoaseman takapihalla. Eläinsuojelia Una Maria seuraili jonkin aikaa Saraliaa aina kulkiessaan kotiinsa huoltoaseman ohi. Hän ei ollut varma oliko tuo pitkään hihnaan kiinnitetty koira huoltoaseman työntekijöiden vaiko eikö ja lopulta hän meni tiedustelemaan asiaa.

Selvisi että Saralia ei ollut kenenkään oma, mutta se oli otettu tarkoituksella suojaan huoltoaseman takapihalle jottei se juoksisi autojen seassa ja vahingoittaisi itseään taikka joutuisi rankkurien käsiin. Paikan omistaja on äärimmäisen eläinrakas ja sen vuoksi Saralian löydettyään hän ei hennonnut jättää sitä oman onnensa nojaan vaan alkoi huolehtimaan tytöstä. Kotiinsa hän ei voinut Saraliaa ottaa, mutta halusi kuitenkin auttaa tätä ystävällistä ilopilleriä ja päätti pitää siitä huolen kunnes sille löytyisi parempi paikka.
Saralia on ilmeisesti asunut aiemmin kodissa ja syystä tai toisesta sen aiempi omistaja on sen eräänä päivänä hylännyt autosta huoltoaseman pihalle.

Saralia on äärettömän kiltti ja kuuliainen koira. Se tulee mainiosti toimeen muiden koirien kanssa ja osaa jo kulkea remmissä. Saralia on myös hyvin ihmisrakas ja erityisesti lapset ovat neidin mieleen. Saralian lapsirakkauden vuoksi se pääsikin välissä vähäksi aikaa asumaan huoltoasemalla vierailleen perheen luo, mutta heidän muutettuaan neiti päätyi takaisin huoltoaseman pihalle narun päähän. Luonnollisesti Saralia ei ymmärrä yhtään miksi se on tähän tilanteeseen joutunut ja miksi sitä tapaamassa käyvät ihmiset sitten kerta toisensa jälkeen vain lähtevät pois ja jättävät tytön taakseen. Nyt haussa onkin neidille se pysyvä, huolehtiva loppuelämän koti.

Saralia on kooltaan pienehkö koira jolla on painoa noin 9kg.

19.12.2014
Saralia on varattu omaan rakastavaan kotiinsa Suomeen.

 8.3.2015
Saralia matkasi omaan loppuelämän kotiinsa 7.3.15, onnea yhteiselle taipaleelle.

 

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole Saralialle välttämättä tuttuja vaikka sillä koti olisikin ollut, eikä voida olettaa että koira olisi tottunut työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Saralia saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Saralia on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavaneläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Tanjalle

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.