Päivitetty 08.08.2015

Kodin saanut koira: SATURN


Saturn_Satu_in the minishleter (7)

 

SATURN

* arvioitu syntymäaika 09/2014

* narttu

* steriloidaan

 

 

 

 

 

29.06.2015
Usein koiria hylätään Romaniassa samoihin paikkoihin. Kun löytää yhden, löytää toisenkin myöhemmin samasta paikasta. Yhteistyökumppanimme Lavinia Ion on löytänyt nämä kolme narttukoiraa samasta paikasta, ensin Jupiterin ja Neptunen ja noin kk. päästä Saturnin. Koko kolmikko on nyt päätynyt Lavinian minitarhalle, josta käsin hurmaava trio etsii nyt omia kotejaan kauttamme.

Saturn on iältään n. 9 kk, kokoa Satrunille on nyt kertynyt n. 45 cm ja 15 kiloa. Saturn tullaan steriloimaan ennen Suomeen tuloaan ja se on rokotettu yhteistyöeläinlääkärimme One Vetin toimesta, joten Saturn olisi valmis saapumaan Suomeen lyhyelläkin aikataululla.

Saturn oli löytöpaikalla vielä enemmän hämmennyksissään, kuin aiemmin löydetyt Neptune ja Jupiter, mutta nyt minitarhalla tytöstä on kuoriutunut varsin mainio nuori neito. Saturn kulkee kauniisti hihnassa, istuu autossa luontevasti omalla paikallaan ja tulee hienostii muiden koirien kanssa toimeen. Saturn tai Satu, kuten Lavinia koiraa kutsuu, ei juurikaan hauku tarhalla. Ihmisen huomio on Saturnille tärkeää.

08.08.2015
Saturn on löytänyt oman kotinsa Hollannista.

Yhteydonoto otti vastaan Johanna Lisko.

Video Saturnin löytöhetkeltä.

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.