Päivitetty 08.09.2021

Enkelikoira: SENNA (nyk. SANI)


Persoonallinen Senna 10/2014

Persoonallinen Senna 10/2014

SENNA

* narttu

* n. 3-vuotias

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

25.1.2015

Senna on erittäin rakastettava minikorvaeläin. Se on persoonallinen ja todella reipas tapaus. Senna tykkää myös ihmisistä kovasti ja on sosiaalinen luonteeltaan. Eläinlääkäri Adina Vladut löysi Sennan Bukarestin läheltä, jonne se oli jätetty oman onnensa nojaan. Senna pääsi mukaan Onevetin hoitolaan, missä nyt odottaa lentoa Suomeen, sekä toivottavasti pääsyä suoraan omaan kotiin.

Painoa Sennalle on kertynyt näiden noin kolmen vuoden aikana noin 5 kg verran. Mikään sohvaperuna Senna ei kuitenkaan ole, vaan suhteellisen aktiivinen koira, joka siis tarvitsee jonkun verran aktiviteettia; muuten se voi tylsistyä ja keksiä itse tekemistä.

28.1.2015
Senna varattiin ikiomaan kotiin tänään, onnea niin Sennalle kuin uudelle kodille.

7.2.2015
Senna saapui tänään omaan kotiinsa.

14.3.2016

“Mitä kuuluu Sanille?

Romaniasta kadulta yksin ja peloissaan löytynyt noin kolmevuotias pieni Sani on asunut Suomessa nyt reilun vuoden ja on asettunut loppuelämänsä kotiin. Sanista on kuoriutunut elämäniloinen, fiksu ja rämäpäinen kullanmuru, eikä rakkaampaa voisi olla. Vaikka sisäsiisteys ja käytöstavat ovat tuoneet haasteita, on edistymistä tapahtunut kokoajan pikkuhiljaa.

Sanin elämä mullistui, kun perheeseen syntyi joulukuussa vauva. Mustasukkaisuutta oli havaittavissa ja ihan ymmärrettävästi – olihan hän ollut “ainoa lapsi” siihen mennessä! Nopeasti hän kuitenkin huomasi, että häntä rakastetaan edelleen ihan yhtä paljon vaikka äidin sylissä on pieni huutava olento. Lopulta tuo olento paljastui Sanin mielestä vallan mukavaksi muksuksi ja syvä ystävyys on selvästi saamassa alkunsa.

Sani on loistava esimerkki siitä, miten toisen roska on toisen aarre. Onnea tovi sitten vietetyn vuosipäivän johdosta meidän pienelle Sanille! Kiitos kaikille henkilöille, jotka ovat olleet osana Sanin pelastamista ja saattamista kotiinsa.”

25.8.2019

Saimme surullisia uutisia: pieni Sani on siirtynyt sateenkaarisillalle vaikean sairauden murtamana. Lämmin osanottomme Sanin läheisille <3

——————————————————————————————————————

Senna saapui Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Senna on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Senna koti tutustui ennen Sennan adoptointia sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sennan yhteyshenkilö: Mia Takolander

Sennasta voi nähdä videopätkän täältä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.