Päivitetty 13.09.2020

Kodin saanut koira: SHIRLY


Syntymäaika: Noin 2016
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (OneVet)
Steriloidaan

Perustiedot ja tausta 

26.8.2020

Pieni Shirly muutti One Rescue Associationin Adina Vladutin klinikkatiloihin sen omistajan kuoltua. Shirlystä huomaa että tilanne jänskättää häntä, eikä hän oikein ymmärrä miksi hän yhtäkkiä on joutunut kyseiseen paikkaan.

Shirlyn onneksi hänen ei tarvitse pitkään oleskella karuimmissa olosuhteissa kuin mihin on tottunut, sillä jo tovin koiraa etsinyt perhe avasi sylinsä ja ovensa Shirlylle ja tämä pääsee pian muuttamaan Suomeen.

Shirly on noin 35cm korkea ja noin 7kg.

Päivitykset

13.9.2020
Shirly oli valmis matkustamaan kotiin ja mahtui kyytiin jo 5.9.2020, joten tämä pieni tirppa ei joutunut pitkään odottamaan vuoroaan.

26.8.2020
Shirly tulee sivuille suoraan varattuna koirana.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Shirly saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Shirly on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Yhteyshenkilö: Mia Takolander 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.