Päivitetty 16.10.2017

Kodin saanut kissa: SIMION


Syntymäaika: 09/2016
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa
kastroitu

 

26.4.2017
Lukuisten hylättyjen koirien ohella elää Romaniassa vähintäänkin yhtä monta koditonta kissaa. Ongelmat kissojen osalta ovat varsin tutut. Ne elävät vapaina leikkaamattomina ja synnyttävät uusia ja taas uusia pentuja, joita kukaan ei halua. Vaikka Kulkurien adoptiotoiminta on nykyisin keskittynyt lähinnä koiriin, on yhdistyksellä toisinaan ilo auttaa myös muutamien kissojen kodinetsinnässä. Yksi onnekas adoptio-ohjelmaan päätynyt kissa on nuori Simion, joka saapuu Suomeen kotihoitoon 29.4.2017.

Simion heitettiin pikkupentuna aidan yli Romaniassa asuvan Kulkurien aktiivin, Veeran pihalle. Se oli räkäinen, rähmäinen, aliravittu ja pahasti flunssainen. Simionille aloitettiin välittömästi lääkitys ja se toipui hyvin. Siitä lähtien poika on kasvanut Veeran luona Maru-kissan ja koirien kaverina.

Luonteeltaan Simion on normaali nuori kissamies. Se on energinen ja tomera tyyppi joka tykkää mm. tiputella tavaroita hyllyltä. Aktiivisena nuorukaisena Simion kaipaa selvästi enemmän virikkeitä elämäänsä, kuin mitä sille on tällä hetkellä mahdollista tarjota. Simion on  hyvää pataa toisen uroskissan kanssa. Kissat leikkivät, touhuavat ja nukkuvat yhdessä. Poika on tottunut koiriin ja leikkii paljon koiranpentujen kanssa. Simion osaa käydä hyvin hiekkalaatikolla. Aluksi Simion oli vähän ujo ihmisten kanssa, mutta on rohkaistunut jo kovasti ja tulee nykyään omatoimisesti lähelle kehräämään ja hakemaan huomiota. Varsinainen sylikissa Simion ei kuitenkaan ole, vaan enemmänkin sellainen oman tiensä kulkija.

Simion painaa tällä hetkellä noin 3kg ja on muutoinkin normaalin nuoren kollin kokoinen.

1.5.2017
Simion saapui Suomeen kotihoitoon 29.4.2017.

16.6.2017
Simion on sopeutunut kotihoitopaikkaan ilman ongelmia. Se on vilkas oma itsensä joka nauttii seurustelusta ja rapsutuksista. Simion tulee hienosti toimeen kotihoitopaikan kissojen kanssa. Tämä poika on täysin valmis muuttamaan ikiomaan kotiinsa.

Lisätty pari kuvaa.

16.10.2017
Simion on kovin onnellinen kissa. Sen ei tarvitse enää koskaan vaihtaa kotia, sillä kotihoitopaikka muuttuu sen ikiomaksi kodiksi. Onnea koko perheelle <3

 

——————————————————————————————————————————————–

Simion etsii itselleen kotia joko yksinään tai yhdessä tutun Maru-kissan kanssa. Myös Maru on saapumassa kotihoitoon toukokuun 2017 aikana.

Simion on kastroitu, mikrosirutettu, asianmukaisesti rokotettu ja loishäädetty. Siltä on otettu fiv- ja felv testit. Lisäksi Simionilla on EU-lemmikkieläinpassi.

Tutustuthan huolella adoption kustannuksiin ja luovutussopimukseen jo ennen yhteydenottoa.

Simionin yhteyshenkilö on Taija Mäkinen.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.