Kodin saanut koira: SISSY (nyk. Salli)

Syntymäaika:
Sukupuoli:
Sijainti:
Kokoarvio:

1/2015

1/2015

SISSY

* n. 4v

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

29.3.2015
Sissy on romanialaisen eläinsuojelijan Mihaela Soaren luona odottamassa uutta kotia. Sissy on luonteeltaan todella rauhallinen. Sen herkkä olemus ja mieli ei kestä hälinää ja hulinaa, vaan hän hakeutuu aina pois hälinästä ja muiden koirien luota. Rauhalliset, pienet koirat ovat Sissyn mielestä mukavia ja niiden kanssa hän kokee olonsa turvalliseksi. Pennut ja isot koirat saavat Sissyn pelkäämään, joten tulevassa kodissa ei saisi niitä olla. Kissojen kanssa Sissy tulee oikein hyvin toimeen. Myös monta koiraa kerralla saa Sissyn pakenemaan paikalta. Sissy ei ole koskaan osoittanut aggressiivisia merkkejä kenellekään.

Tulevan kodin tulee olla rauhallinen, eikä Sissy tunne oloaan turvalliseksi lasten lähellä. Kodin tulee myös ymmärtää, että herkkä ja ujo koira tarvitsee paljon aikaa ja luottamuksen muodostaminen on erityisen tärkeää. Sissyn kodin tulee sitoutua Sissyyn ja hänen rohkaisemiseensa. Itseluottamuksen kasvattaminen ja turvallinen ympäristö ovat ensisijaisen tärkeitä, jotta Sissy voi täysin nauttia elämästään.

Sissy ei hauku, itkee joskus jos pelottaa, osaa kulkea hihnassa ja on hoitopaikassaan ollut sisäsiisti. Nämä kaikki voi muuttua ympäristön muutoksen yhteydessä ja kodin tulee varautua opettamaan nämä taidot Sissille uudelleen.

Kooltaan Sissy on n. 10kg/34cm.

9.4.2015
Lisätty uusia kuvia kauniista Sissystä!

20.7.2015
Sissy on varattu omaan kotiin Suomeen!

 25.7.2015
Sissy lensi omaan kotiinsa Suomeen ja sai nimekseen Salli <3
Varaajana toimi Nea.

VIDEO Sissystä 1/2015

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: