Päivitetty 03.12.2015

Kodin saanut koira: SORI


Kaunis Sori 6/2015

Kaunis Sori 6/2015

SORI

* noin 8-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

 

17.6.2015
Sori on löydetty hylättynä romanialaisen kylän reunamilta ja toimitettu eläisuojelija Lavinia Ionin pienelle tarhalle turvaan. Sori oli löydettäessä nälkiintynyt ja painoi vain 10kg. Tuolloin Sori söi jopa pikkukiviä maasta ja napsi hieman lähelle tulevia ihmisiä ollessaan niin nälkäinen ja puolustaessaan mitä tahansa syötäväksi kelpaavaa. Lavinian kertoo, että nykyään Sori on äärimmäisen kiltti ja erittäin sosiaalinen myös vieraita ihmisiä kohtaan.

Sori tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, joten sitä voisi olla kotona odottamassa koirakaveri. Tarhalla Sorin kanssa on hieman harjoiteltu hihnakävelyä ja vaikuttaa siltä, että se osaa tämän taidon jo hienosti. Sori osaa myös matkustaa nätisti autossa.

Kooltaan Sori on noin 40cm korkea ja 16kg painava.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan?

Jos tiedät, mitä vanhan koiran omistaminen merkitsee, tiedostat siihen kuuluvat ilot ja surut, olet varautunut panostamaan vanhan koiran ruokintaan sekä hoitoon ja koet pystyväsi tarjoamaan turvallisen eläkeläiskodin, ota rohkeasti yhteyttä.

Huomioithan, että vanhan koiran kohdalla saattaa ikääntymisestäkin johtuen koitua eläinlääkärikustannuksia. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

8.8.2015
Saimme kuulumisia Sorista ja tämä vanha rouva on täysin ennallaan: Sori on ihana ja fiksu vanhempi kaunotar! Kesät Romaniassa ovat äärimmäisen kuumia ja polttavia ja siksi erityisesti vanhemmille koirille erittäin raskaita. Elo- ja syyskuun paahtavat helteet ovat vielä edessä ja siksi olisikin erittäin hyvä, jos Sori pääsisi niitä pakoon ikiomaan kotiin Suomeen. Olisiko sinulla tarjota Sorille loppuelämän koti?

24.8.2015
Lisätty uusia kuvia Sorille.

14.10.2015
Sori selvisi hyvin Romanian kesän helteistä, mutta hyytävän kylmä talvi odottaa jo kulman takana. Erityisesti tarhoilla asuville seniorikoirille talvi on erittäin rankka ja kuluttava ajanjakso. Sori-kaunotar odottaa edelleen ikioman kodin löytymistä tarhalla ja olisi kerrassaan lottovoitto, jos se pääsisi ennen talvea ikiomaan kotiinsa. Vaikka Sori ei ulkonäöltään ole se kaikken huomiota herättävin ja näyttävin koira, on sen luonne täyttä kultaa.

Sori on ollut aiemmin monien eri koirien kanssa samassa tarhassa ja tullut moitteetta toimeen kaikkien häkkikavereidensa kanssa. Luonteensa puolesta Sori nauttii kuitenkin eniten rauhallisesta koiraseurasta ja on siksi tällä hetkellä omassa häkissä. Kokonaisuutena Sorille paras vaihtoehto olisikin rauhallinen koti, jossa se saisi nauttia lämmöstä, rakkaudesta ja pehmeästä pedistä.

3.12.2015
Sori on matkustanut Hollantiin ja saa sieltä ikioman kodin. Onnea matkaan Sori!

Sori saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sori on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Niinalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.