Päivitetty 20.12.2013

Kodin saanut: SUFFELI


 

SUFFELI

* arvioitu syntymäaika 08/2013

* narttu

 

 

 

 

14.11.2013

Romaniassa on ihan tavallinen ja jokapäiväinen tilanne, että aivan pieniä pentuja löytyy kadulta. Pahvilaatikoissa, muovipusseissa, vaeltelemasta tai roskalaatikoiden vierestä. Usein emoa ei näy missään. Näin kävi myös tälle pentueelle. Suffeli (narttu) ja Puffeli (uros) on löydetty roskalaatikon vierestä n. 1 kk ikäisinä. Pentueeseen kuului vielä yksi narttupentu, mutta tämä pikkuinen menehtyi jo pian turvaan päästyään.

Pennut löysi yhteistyökumppanimme Carmen, joka onnekseen sai sijoitettua pennut hoitoon ystävänsä luokse. Pennut asustelevat nyt Carmenin ystävän luona turvassa, mutta koska Carmenin ystävällä on myös muita koiria, asuttavat Suffeli ja Puffeli yhtä lämmittämätöntä huonetta. Suffeli ja Puffeli ovat valmiita matkustamaan omaan kotiinsa n. joulukuun puolenvälin paikkeilla.

Molemmat pennut ovat n. 3,5 kuukauden ikäisiä. Suffeli ja Puffeli ovat pieniä, eivätkä aikuisinakaan kasva kovin isoiksi. Löytyessään pennut olivat pienempiä, kuin aikuinen kissa. Molemmat pennut ovat pentumaiseen tapaan reippaita ja ystävällisiä. Leikkiminen on jokaisen pennun mielipuuhaa, niin myös Suffelin ja Puffelin.

Puffeli on pentueen uros ja hieman isompi, kuin narttupentu Suffeli. Vaikka molemmat pennut ovat syötävän söpöjä, tulee uuden omistajan muistaa, että pentuun ja sen koulutukseen sitoudutaan pitkäksi aikaa. Koska kyseessä ovat kadulta löytyneet pennut, on hyvä ottaa huomioon, että alkutaival ja kotiin totutteleminen voi viedä paljonkin aikaa. Panta, hihna tai sisäsiisteys eivät varmastikaan ole tuttuja kummallekaan. Motivaatio, paneutuminen koulutukseen ja turvallisuus ovat näiden pentujen kodin kulmakiviä.

18.11.2013

Suffeli on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

20.12.2013

Suffeli pääsi omaan kotiinsa Suomeen 14.12.2013.

Kodin etsinnässä auttoi Johanna

Kuvat aukeavat klikkaamalla isommiksi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.