Päivitetty 17.12.2018

Kotia etsivä koira: SUSHI


Syntymäaika: 10/2015
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Roxana Deissima)
steriloitu

.

Perustiedot ja tausta
17.12.2018
Roxana Deissima on toiminut aktiivisena eläinsuojelijana vuodesta 2007 alkaen kun hänen kotikulmilla asustellut koira, jota Roxana oli ruokkinut, joutui julmien paikallisten rankkureiden toimesta yhdelle Romanian kunnallisista tarhoista. Roxana lähti hakemaan koiraa takaisin ja näki kunnallisen tarhan julmuudet, eikä paluuta entiseen enää ollut. Useimmiten koirat päätyvät Roxanalle teiden varsilta, kun hän matkaa Bukarestin ja kotikylänsä väliä. Sushi ja hänen ystävänsä Veggie löydettiin tienvarressa kesän ajan toimineen kasvis-/hedelmäkojun ympäristöstä ja kun koju sulkeutui, jäivät koirat aivan yksin. Onnekseen molemmat koirat pääsivät Roxanan ansiosta turvaan tarhalle odottamaan omia kotejaan.

Luonteeltaan Sushi on reipas, energinen, aktiivinen ja sosiaalinen toisten koirien kanssa, pyytää leikkimään ja leikkii muiden kanssa mielellään jos vain toinenkin on leikkisä. Sushi haukkuu jos muut koirat alkavat haukkumaan, mutta ei ole muutoin juurikaan haukkuherkkä. Ihmisen seurassa Sushi on sosiaalinen, hakeutuu lähelle, tulee kutsusta luokse ja nauttii huomiosta. Kaiken kruunaa Sushin kaunis ulkonäkö.

Sushi on arviolta kolme vuotias ja säkäkorkeus hänellä on noin 55-60cm ja painon arvioidaan olevan 25kg.

17.12.2018
Sushi aloitti kodin etsinnän Kulkurien adoptio-ohjelmassa.

____________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua. Sushi saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Sushi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sushin yhteyshenkilö: Mariia Nikkonen

Videolla Veggie ja Sushi löytöpaikallaan 10/2018

Publiée par Deissima's Dogs for Adoption sur Dimanche 4 novembre 2018

Alemmalla videolla Sushi Roxanan kanssa 10/2018

Publiée par Deissima's Dogs for Adoption sur Mardi 13 novembre 2018

.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.