Päivitetty 07.03.2018

Kodin saanut koira: SWEET ROSE


Syntymäaika: Noin 2014
Sukupuoli: Narttu
Sijainti: Romaniassa (Rosiori)
Steriloidaan

 

Perustiedot ja taustat:

Sweet Rose on asunut Rosiori de Veden kunnallisella koiratarhalla jo pitkään. Se on noin 50 cm korkea ja painoa on kertynyt noin 18 kg. Iältään se on suunnilleen 3-vuotias. Sweet Rose asuu tuplakopissa uroksen kanssa ja tulee tämän kanssa erittäin hyvin toimeen. Kaksikko on hyväntuulinen ja ottaa vieraat aina ilolla ja innolla vastaan.

Päivitykset

7.3.2018
Tänään koitti päivä jolloin Sweet Rose pääsi lentämään omaan kotiin!

8.2.2018
Sweet Rose pääsee pian tekemään saman matkan kuin pitkäaikainen koppikaveri Brahma hetki sitten teki. Rose varattiin omaan kotiinsa <3

16.12.2017
Tämä suloinen kaunotar elelee yhä edelleen kunnallisella koiratarhalla Rosiori De Vedessä. Sweet Rose jon yhä jakanut koppinsa Brahman kanssa mutta tähän tulee pian muutos sillä Brahmaa onnisti ja se varattiin omaan kotiin. Kun aktiivimme lähestyvät koppia, Sweet Rose tulee heti kopista tarjoten rauhoittavia ja sovittelevia elkeitä. Kultainen tyttö, kaiken tarhalla vietetyn ajan jälkeenkin. Aktiivimme kuvailevat Rosea todella ystävälliseksi ja rauhalliseksi koiraksi. Uskomme kuitenkin, että Rosesta löytyy myös hieman vauhdikkaampi puoli, joka varmaan tulisi esille kotiutumisen edetessä. Sweet Rosesta huokuu positiivisuutta ja hyvää mieltä. Brahman kanssa tyttö tulee hienosti toimeen, eikä Rose reagoi ympärillä olevaan hälinään millään tavalla.

19.7.2017
Heinäkuussa ajoimme jälleen Rosiorin tarhalle ja tapasin jälleen Sweet Rosen. Tyttö todellakin on kultainen. Ennen kuin pääsemme Sweet Rosen ja Brahman luokse, Rose innoissaan kutsuu meitä haukahduksilla. Kun alamme kävelemään heitä kohti, se kuitenkin lopettaa haukkumisen ja keskittyy heiluttamaan häntäänsä ja huitomalla etutassuillaan. Vaikka olemmekin vieraita, Sweet Rose tulee iloisesti ja reippaasti tervehtimään, nauttii rapsutuksista ja silityksistä ja koko koira oikein loistaa onnesta saadessaan olla huomion keskipisteenä hetken aikaa. Sweet Rosella on paljon annettavaa jollekin onnekkaalle perheelle, joka huomaisi ja ymmärtäisi kuinka upea tämä tyttö on.

13.5.2017
Sweet Rose on koira jonka jokainen täytyisi kokea. On vaikeaa pukea sanoiksi sen, millainen tämä tyttö on. Koira, joka asustaa Rosiorin kunnallisella koiratarhalla. Koira joka on joutunut välinpitämättömien ja tunteettomien ihmisten takia kaduille ja sitä kautta tarhalle, lyhyeen ketjuun joka on kiinnitetty kopin seinään. Sweet Rose on kaunis ja antaa itsestään erittäin iloisen ja lempeän kuvan. Se ilahtuu kovasti saamastaan huomiosta mutta  odottaa hienosti vuoroaan. Rosesta huokuu jotain sellaista mitä ei pysty selittämään. Kun sen seurassa on tulee iloiselle tuulelle ja tuntuu siltä, että kyllä kaikki tulee vielä menemään lopulta oikein hyvin. Jos puhutaan siitä, että joillakin ihmisillä “vaan on sellainen aura”, niin Rose on juurikin sellainen koira, jolla vaan on sitä “jotain”.

Kerran Rose katosi tarhalta, se oli päässyt pannastaan ja lähtenyt ilmeisesti tutkimaan ympäristöä tarhan ulkopuolella. Se ei kuitenkaan ollut kauan poissa ennenkuin palasi takaisin. Molemmat se teki niin, että kukaan ei huomannut. Siinä se vaan eräänä päivänä jälleen istui, koppinsa edustalla. Yhtä suloisena ja iloisen oloisena kuin ennenkin.

Sweet Rose jakaa koppinsa meidän adoptio-ohjelmassa olevan Brahmanin kanssa ja tulee tämän kanssa mutkattomasti toimeen. Kokoa Rosella on noin 50cm, 20kg. Ikää arviolta noin 3-vuotta.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua. Sweet Rose saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Rose on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Sweet Rosen yhteyshenkilö: Mia Takolander 

 

 

 

 

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.