Sydänten joulu -kampanjakeräys: Upea Rouva Mustulin tarina

Jo toista vuotta putkeen joulukeräyksemme menee sydämiin, kirjaimellisesti.

Ax, Upea Rouva Mustuli, Maro ja Softy ovat tämän vuoden joulukeräyksemme päätähdet. He ovat romanialaisia kodittomia koiria, joita yhdistää kodittomuuden lisäksi yksi yhteinen tekijä: niillä kaikilla on testeissä todettu dirofilaria immitis eli amerikkalainen sydänmato. Tänään kerromme Upea Rouva Mustulin tarinan.

Koko Upea Rouva Mustulin elämä ennen Cosoban tarhalle päätymistä on kulunut laboratorissa koe-eläimenä. Mustulin rooli on ollut toimia koekoirana tutkimuskeskuksessa, missä testattiin penikkatautirokotuksia. Koska Upea Rouva Mustulin kieli sinertää jonkin verran, on mahdollista että upeassa rotucocktailissa on ripaus Chow Chowta.

Upea Rouva Mustuli ei hötkyile. Ikää sillä on jo arviolta kahdeksan vuoden verran ja painoa parin koiran edestä. Ihmisiin Upea Rouva Mustuli suhtautuu avoimesti ja lämmöllä ja se nauttisikin huomiosta ja rapsutuksista vaikka maailman tappiin asti. Rapsutuskäden ei sovi väsyä, jos tältä tädiltä kysytään. Letkeälle ja herttaiselle Mustulille tekisikin hyvää päästä omaan kotiin nauttimaan liikunnan iloista ja sopivasta määrästä terveellistä ruokaa.

Oman kodin löytäminen sydänmatopositiiviselle koiralle ei kuitenkaan usein ole helppoa. Toivoisimmekin, että pystyisimme Sydänten joulu -keräyksen tuotolla kustantamaan myös Upea Rouva Mustulin arviolta noin 500-700 euron hintaisen sydänmatohoidon ja näin mahdollistamaan sille arvoisensa eläkepäivät.

Sydänten joulu -kampanjan 14.-23.12. tuotoilla kustannetaan sydänmatohoidot paitsi Upea Rouva Mustulille, myös Axille, Softylleja Marolle. Mikäli kampanja tuottaa enemmän kuin näiden neljän koiran hoitoon tarvitaan, varat säästetään tulevia vastaavia tapauksia varten sydänmato-rahastoon.

Anna konkreettinen sydämen joululahja, osallistu kampanjaan ja auta!

Osallistu näin:

1. Tee lahjoitus Facebook-keräyksen kautta.
2. Tee MobilePay-lahjoitus lähettämällä summa numeroon 23855 ja kirjoittamalla viestiksi 9221 tai sydänten joulu.
3. Tee tililahjoitus tilille FI73 1029 3000 3566 41 viittellä 9221.

Seuraa keräyksen etenemistä täällä.

Suurkiitos kaikille joulukeräykseen osallistuville!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 17.11.2022. Toimeenpanoaika on toistaiseksi voimassaoleva alkaen 01.01.2023 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2022/1617.