Päivitetty 29.08.2016

Kodin saanut koira: TAAVI


Syntymäaika: 2014
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Mihaela Soare)
kastroitu

 

15.07.2016
Târgovișten kaupungissa asuva eläinsuojelija Mihaela Soare pelasti suloisen Taavin kunnalliselta tappotarhalta ja nyt Taavi kaipaa oman kodin turvaa ja huolenpitoa Mihaelan luona.

Luonteeltaan Taavi on hyvin ystävällinen, lempeä, kiltti ja iloinen koiraherra, joka tulee ongelmitta toimeen toisten koirien kanssa ja myös kissat ovat Taavin kavereita.

Hoitopaikassa Taavi ei ole kova haukkumaan, mutta on tärkeää muistaa, että kotiutumisen myötä käytös voi muuttua.

Ihmisiä Taavi seuraa kiinnostuneena ja pikkuinen on mielellään mukana arjen puuhasteluissa. Herttainen Taavi ei kuitenkaan ole liian tunkeileva, eikä se tee itsestään numeroa.

Kaiken kaikkiaan Taavi on hyvin miellyttävä ja rauhallinen herra, jolla on arvion mukaan painoa noin 15 kg ja säkäkorkeutta noin 50 cm.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Taavi saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Taavi on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

27.07.2016
Ihana Taavi on varattu omaan kotiin Suomeen. Valtavasti onnea Taaville ja sen tulevalle perheelle <3

29.08.2016
Suloinen Taavi lensi Suomeen ikiomaan kotiinsa 26.8.

Taavin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.