Kodin saanut koira: TAYLOR

Syntymäaika: 2/2016
Sukupuoli: Uros
Kastroidaan
Sijainti: Romaniassa (Sintesti)
Kokoarvio:

29.7.2016

Romaniassa suhtautuminen koiriin on valitettavan välinpitämätöntä. Koiria hylätään katujen varsille, pennuista hankkiudutaan eroon mitä ikävimmin keinoin, ja lemmikki on helppo hylätä tai vaihtaa toiseen jos se miellytä.

Taylorkin oli yksi niistä koirista, joka oli jätetty selviytymään yksin kadulle. Onnekseen se on päässyt tarhalle turvaan, ja siitä on kasvanut reipas nuori koira, aivan valmis omaan kotiin!

Taylor on huomiotaherättävän kaunis uroskoira, joka löydettiin harhailemasta yksin Bukarestista.Koira on sosiaalinen ja reipas , se nauttii huomiosta ja hakee sitä rohkeasti. Se on leikkisä ja  pusuttelee kakaramaiseen tyyliin.

Taylor on utelias ja kiinnostunut ihmisistä sekä ympäristöstään. Se tulee toimeen myös toisten koirien kanssa.

Upea Taylor on  keskikokoinen, 40-45 cm ja 13-15 kg , iloinen lenkkikaveri.

10.11.2016
Taylorin uusia kuulumisia: “Taylor ei haukkunut ja rauhottui nopeasti. Todella sosiaalinen poika, tulee toimeen kaikkien kanssa hienosti. Yrittää viedä hanskat kädestä ja namit taskusta. Hampaat ovat juuri vaihtuneet.Tarjoaa todella nopeasti tassua, istumista ja kontaktia. Rauhoittuu kauniisti. Kamera ja äänet kiinnostavat. Selvästi motivaatiota tehdä, eli harrastuskoiraksi mainio. Ei ehkä ihan pienten perheeseen, mutta ehdottomasti perhekoiraksikin soveltuva.”

Video ihanuudesta lisätty.

20.12.2016
Leikkisä, nuori koira odottaa yhä omaa kotiaan.

22.2.2017
Lisätty kaksi uutta videota helmikuiselta yhdistysmatkalta. Videoilta tulee hyvin esiin Taylorin seurallinen ja herttainen luonne. Taylor jäi mieleen sosiaalisena ja ystävällisenä koirana. Häkkitoveri varattiin jo omaan kotiin – olisi mahtavaa jos Taylorinkaan ei tarvitsisi odottaa omaa kotiaan enää kauaa.

5.3.2017
Taylor odottaa yhä vain kotiaan, vaikka sen upea luonne hurmaa aktiivimme joka käyntikerralla.
“Ystävällinen, reipas ilopilleri. Hyppelehtii ja namit maistuu. Reipas ja avoin. Perso ruualle. Häntä heiluu lakkaamatta ja tulee pussailemaan. Ok usean muun häkissä asuvan koiran kanssa. Ihana koirapoika. ”
Kuvia lisätty.

22.3.2017
Kauan odottanut Taylor on vihdoin varattu omaan, energiseen kotiin!

7.4.2017
Taylor saapui kotiin Suomeen 3.4.2017.


Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä, takapakkia, iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Taylor saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Taylor on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:Noora Lindroos

 

Mitä sinun tulisi huomioida ennen
rescuekoiran adoptiota?

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Koirat saapuvat Romaniasta Suomeen steriloituna tai kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi koirat on mikrosirutettu ja niillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue -sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä sekä Maa- ja Metsätalousministeriön säädöksiä koirien maahantuonnissa. Tässä artikkelissa esitetyn koiran kodinetsintää hoitaa Rescueyhdistys Kulkurit ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 24032685.

Ennen yhteydenottoa, tutustuthan tarkasti adoptioprosessin kuvaukseen, luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, adoptoitavan eläimen terveyteen sekä adoption kustannuksiin.

Yhteyshenkilö:

Tietoa adoptioprosessista

Usein kysytyt kysymykset

Opas rescuekoiran adoptoijalle

Tutustu myös näihin: