Päivitetty 23.03.2018

Tiedote 7.2.2017: Janni Hussi & Eva Louhivuori matkustavat Romanian koiratarhoille


kulkurit-logo-vihr_tausta5Janni Hussi ja Eva Louhivuori lähtevät helmikuussa Rescueyhdistys Kulkurit ry:n mukana Romaniaan tutustumaan kodittomien koirien elämään ja paikallisten eläinsuojelijoiden rankkaan arkeen.

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu suomalainen eläinsuojeluyhdistys. Yhdistys työskentelee eläinten olojen ja kohtelun parantamiseksi Romaniassa sekä kodittomien koira- ja -kissapopulaatioiden vähentämiseksi muun muassa sterilointiprojektein, eläinten adoptoinneilla ja muilla paikallisilla projekteilla, kuten parhaillaan käynnissä olevalla uuden tarhan rakentamisella.

Rescueyhdistys Kulkurit ry haluaa lisäksi vaikuttaa yhteistyömaansa Romanian eläinsuojelullisiin asenteisiin muun muassa valistustyön avulla. Kaikessa tekemässään Rescueyhdistys Kulkurit ry toimii arvojensa mukaisesti: vastuullisesti, suunnitelmallisesti, avoimesti ja kestävän kehityksen keinoin.

Fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi sekä muusikko Eva Louhivuori matkustavat Romaniaan 20. – 23.2.2017. He tulevat vierailemaan ja tekemään vapaaehtoistyötä Kulkurien yhteistyötarhoilla, joilla asuu yhteensä useita satoja kodittomia koiria. Matkaohjelmaan sisältyy muun muassa käynti Rosiori de Veden kunnallisella tarhalla sekä tutustumista paikallisten eläinsuojelijoiden haastavaan arkeen, Kulkurien paikan päällä tapahtuvaan toimintaan, adoptio-ohjelman prosessiin, koirien valintaan adoptio-ohjelmaan että Cosoban tarhan kehityssuunnitelmiin.

Janni Hussi ja Eva Louhivuori ovat tukeneet Kulkurien toimintaa jo kauan. Evalla on myös Kulkurien kautta Romaniasta adoptioitu Eddie-koira. Tällä matkalla he syventyvät yhdistyksen toimintaan ja ennenkaikkea Romanian eläinsuojelulliseen tilanteeseen konkreettisella tavalla ja tekevät osaltaan näkyväksi sitä, miksi kodittomat eläimet Romaniassa tarvitsevat apuamme.

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja
Salla Honkapää
salla.honkapaa(at)kulkurit.fi
p. 040 7556 081

 

Eva Louhivuori & rescuekoira Eddie

Janni Hussi & Harri puudeli

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.