Päivitetty 19.05.2020

Enkelikoira: TRUST


Trustpaakuva2TRUST

* noin 3-4 vuotta

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

13.09.2015
Romanialaisessa kylässä nimeltä Grădiştea asuu Kulkurien yhteistyökumppani ja pitkäaikainen eläinsuojelija nimeltään Luiza Madru. Hänen kylän lähellä sijaitsevassa koulussa siivoojana toimiva nainen, oli tullut kertomaan Luizalle Trustin tarinan kesäkuun loppupuolella. Trustin omistaja oli ollut oikea hirviö, joka oli lyönyt tätä pikku miestä, koska se oli varastanut omistajalta nälissään ruokaa. Tämän seurauksena Trust laitettiin lyhyeen ketjuun pihalle ilman ruokaa ja vettä kuolemaan nälkään, koska omistaja oli menettänyt malttinsa poikaan ja ei halunnut sitä enää. Hyväsydäminen Luiza meni heti seuraavana päivänä paikalle ja haki Trustin itselleen turvaan.

Nyt asuttuaan Luizan luona kohta kolme kuukautta, Trust on reipastunut huomattavasti ja pikkuinen uskaltaa koko ajan yhä enemmän olla oma iloinen ja leikkisä itsensä. Kaikista kokemuksistaan huolimatta tämä pikku mies luottaa ihmisiin, mutta uusien tuttavuuksien kanssa Trust on aluksi hieman varovainen. Suloinen Trust on alusta saakka antanut käsitellä itseään hienosti, vaikka onkin tällaisessa tilanteessa hieman jännittynyt. Pihalla Trust touhuaa muiden mukana innoissaan, mutta jossakin tilanteissa pikkuinen tarkkailee tapahtumia mielummin hieman taka-alalta.

Trust on sosiaalinen, lempeä ja hyväntuulinen koira, joka tarvitsee ymmärtäväisen omistajan. Poika etsii rakastavaa kotia, jossa ymmärretään, että pienikin koira tarvitsee aikaa, huolenpitoa ja liikuntaa.

Kooltaan ihastuttava Trust on noin 7-9kg.

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Trust saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Trust on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

14.04.2020
Toivo on siirtynyt enkeliksi yllättävän sairauden saattelemana. Hyvää matkaa Toivo, lepää rauhassa, sinä pieni suuri upea mies. Osanotot suureen suruun Toivon perheelle.

12.10.2015
Pikkuinen Trust sai todella monta potentiaalista kotitarjousta ja suuri kiitos kaikille heille. Nyt Trust on kuitenkin löytänyt juuri sen oikean kodin, jossa poika saa kaiken mahdollisen rakkauden ja huolenpidon.

02.01.2016
Suloinen Trust on saapunut omaan kotiin Suomeen 31.12.

Harkitut yhteydenotot Sariannalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa