Päivitetty 30.06.2021

Kodin saanut koira: TRYFFELI(nyk. Levi)(Team Tripla)


Syntymäaika: 12/2020
Sukupuoli: Uros
Sijainti: Romaniassa (MG rescue)
ei kastroitu

Tryffeli on herättänyt paljon kiinnostusta, eikä siitä oteta enempää kyselyitä vastaan.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin adoptioprosessin kuvaukseenluovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Perustiedot ja tausta

12.6.2021

Tryffeli saapui  Suomeen ja sai uudeksi nimekseen Levi. Onnea Levi tulevaan elämääsi!

20.3.2021

Ihastuttava Tryffeli varattiin omaan kotiin! <3

9.3.2021

M. G. Rescuen tarha M. G. Sanctuary sijaitsee Bulbucata-Stalpu -alueella, noin 30 km Bukarestin ulkopuolella. Tarha on kooltaan noin 5 000 neliömetriä. Tarhalla asuu aina kerrallaan noin 60-70 koiraa, ja paljon myös muita eläimiä omilla alueillaan, mm. kissoja, lintueläimiä, lehmiä, vuohia, hevosia ja sikoja. Tarhan perustaja ja omistaja Mihai Grigorie on pitkän linjan eläinsuojelija ja hänen historiansa rescue-kentällä on pitkä. Mihai itse tekee palkkatyötä eläinlääkärinä täysipäiväisesti rahoittaakseen tarhansa toimintaa ja sen lisäksi hoitaa tarhan päivittäiset asiat. Kulkurit on tehnyt yhteistyötä Mihain kanssa vuodesta 2013 lähtien.

Mihai löysi eräänä aamuna tarhalle tullessaan pentueen, Tryffelin, Kinuskin ja Kaakaon, jätettynä tarhan eteen. Tiedossa ei ole miten pennut ovat siihen tulleet, eikä siten myöskään tiedetä tarkemmin pentujen taustoista tai vanhemmista.

Nyt noin kolmen kuukauden ikäiset pennut ovat kaikki ihastuttavia. Kolmikko rakastaa selvästi huomiota ja hyppii heti ympäri onnesta, kun heitä lähestyy. Pennut ovat kaikki iloisia, reippaita ja leikkisiä, energiaa heillä myös tuntuu riittävän.

Ulkonäön perustella näyttää siltä, että Tryffelissä ja sisaruksissaan saattaa olla terrieriä. Tästä syystä etsitäänkin Tryffelille aktiivista kotia, jotta Tryffeli saa riittävästi mielekestä puuhaa. Kodilta odotetaan myös kärsivällisyytä ja rakkautta kasvattaa hänestä tasapainoinen koira.

Tällä hetkellä pennut ovat noin 30 cm  ja painavat 4 kg. Aikuisena ovat max. keskikokoisia. Jalat ovat kuitenkin lyhyet, eli voivat jäädä pienen puoleisiksi.

Päivitykset
9.3.2021

Tryffeli tulee etsimään omaa kotiaan Kulkurien adoptiohjelmaan.

________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi. Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Tryffeli tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei kastroida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu kastroimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu omistajan niin halutessa kastraation kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen/yhteyshenkilöösi ennen kastraatiota.

Tryffeli saapuu Suomeen asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tryffeli on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi. Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tryffelin yhteyshenkilönä toimii:Elina Ruuhinen

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa