Päivitetty 28.11.2018

Kodin saanut koira: TWINKLE STAR


Syntymäaika: 2015-2016
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Rosiori de Vede)
steriloitu

 

Perustiedot ja tausta

Rosiori de Veden kaupunki Romaniassa on koiraihmisen näkökulmasta surullinen paikka. Ainoan toivon kipinän paremmasta huomisesta tuo uuttera eläinsuojelija Cornelia Stan, joka on omistanut elämänsä näiden koirien auttamiseen. Cornelia käy säännöllisesti hoitamassa ja ruokkimassa koiria ja järjestää niitä ulkomaalaisten adoptioiden piiriin. Kulkurit auttavat Rosiori De Veden syrjäistä romanialaiskaupunkia sen koiraongelman hallinnassa massasterilointi ja avustusprojektin avulla sekä ottamalla joitaki kunnallisen tarhan koiria adoptio-ohjelmaan. Kaupungin koiratarhalla elää noin 350 koiraa. Osa koirista on kiinnitettyinä koppeihinsa puolentoista metrin pituisella kettingillä, osa elää tarhan sisällä häkeissä betonilattialla. Yksi näistä ns. koppikoirista on Twinkle Star, joka päätyi heinäkuussa Kulkurien adoptio-ohjelmaan ystävällisen ja kultaisen luonteensa vuoksi.

Twinkle Star on tullut Rosiorin kunnalliselle tarhalla 28.6 ja se on steriloitu järjestön nimeltä Romanian Animal Rescue (RAR) toimesta.

Twinkle Star on erityisen kaunis tiikeriraitanen pötkylän mallinen pikkukoira, joka on luonteeltaan todella ystävällinen. Se ottaa vieraat vastaan hyvin rauhallisesti ja avoimesti. Luonteeltaan se on nöyrä, alistuva ja iloinen. Twinkle Star on todella hellyyttävä ja rakastettava neiti.

Lempeän Twinkle Starin kopin ympärillä kulkee ajoittain vapaita koiria ja niiden kanssa neiti tulee hienosti toimeen.

Twinkle Starilla on arvion mukaan painoa noin 6-8 kg ja säkäkorkeutta sillä on noin 35 cm.

28.11.2018
Twinkle Star lensi Suomeen omaan kotiinsa 24.11.2018.

24.08.201828
Ihana Twinkle Star on varattu omaan kotiin Suomeen. Valtavasti onnea Twinkle Starille ja sen tulevalle perheelle <3

03.08.2018
Suloinen Twinkle Star on saanut useita kotiehdokkaita ja neidistä ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyitä vastaan. Kiitos kaikille!

25.07.2018
Twinkle Star on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Twinkle Star saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Twinkle Star on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Twinkle Starin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.