Päivitetty 20.02.2016

Kodin saanut koira: UBITU


ubitu_profiiliUBITU

  • uros
  • arvioitu syntymäaika 2012-2013
  • kastroidaan
  • Romaniassa

 

 

 

 

 

27.1.2016
Asociatia Suflete Dragi on kahden naisen, äidin ja tyttären ylläpitämä yhdistys. Kulkurien tukemana äiti Anda Murgu ja tytär Alina Murgu ostivat maata, jolle pystytettiin Sintestin tarha. Tarhalla asuu Murgujen talteenottamia koiria kaikista mahdollisista elinolosuhteista.

Sintestin tarhalla asustaa nyt myös tämä jo muutaman vuoden ikään päässyt herrasmies Ubitu.
Ubitu oli löytynyt kuljeskelemassa alueelta missä Alina asuu ja sen onneksi Alina otti sen luokseen ensin kotiinsa, josta se pääsi sitten tarhalle turvaan. Oltuaan hetken Alinalla, se oli osoittanut olevansa ihan kaveri niin kissojen, kuin koirienkin kanssa.
Ubitu ei myöskään ole kova haukkumaan, mutta ovelana pikkukoirana oli kyllä osannut nenänsä kanssa aktiivin namitaskulle.

Ubitulla on kauniin värinen ja ihanan pehmeä turkki, upean väriset silmät, joissa keltaista. Sillä on rokokoo-etujalat, mutta ne eivät olleet  pienen koiran menoa haitanneet, kun aktiivit sen tarhalla tapasivat nyt tammikuussa.
Ubitu oli tullut rohkeasti aktiivien luokse, antanut itsestään hyvin rakastettavan ja rapsuteltavan kuvan, joten se olisi varmaan kotikoirana täydellinen.

Kooltaan Ubitu on n. 30 cm korkea, pieni koira.

20.2.2016
Kodin saanut Ranskasta.
_________________________________________________________________________________

Mietithän tarkkaan omia resurssejasi harkitessasi rescuekoiran adoptiota. Onko sinulla aikaa, motivaatiota ja sitoutuneisuutta koiraan? Aikuisenkin koiran kohdalla sitoutuminen voi olla parhaillaan useiden vuosien mittainen. Muistathan myös, että kotikoiran tavat eivät ole tarhaoloista tulleille useinkaan tuttuja, eikä voida olettaa, että koira kulkisi hihnassa heti vaivattomasti, olisi tottunut sisätiloihin ja työpäivän mittaiseen yksinoloon tai jättäisi tavarasi rauhaan. Tiedossa on varmasti töitä ja takapakkia, mutta myös iloisia hetkiä ja onnistumisen riemua.
Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutumisen edetessä muuttua.

Ubitu saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Ubitu on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenkotiutuvan koiran oppaaseen, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Yhteyshenkilö: Monika Turklin

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.